Σκυλάκι δηλητηριάστηκε στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Καλυβίων

adespotos skylos ti na kanete

Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου από τον οικισμό Αγίου Γεωργίου Καλυβίων χθες Σάββατο 15 Ιουνίου, βρέθηκε το άψυχο σώμα από ένα αδέσποτο σκυλάκι, αφού προηγουμένως δηλητηριάστηκε από άγνωστο δράστη.

Όπως πληροφορηθήκαμε από τον ίδιο συμπολίτη μας, μαζί με έναν συγγενή του εδώ και καιρό έβλεπαν στη γειτονιά το άτυχο σκυλάκι, παρέα με ένα ακόμα και τα φρόντιζαν, δίνοντάς τους τροφή και νερό…

Όμως παρά την προσπάθειά τους για να τα προστατέψουν, οι δυο συγχωριανοί μας, δυστυχώς δεν κατάφεραν να σώσουν το ένα εξ αυτών. Το άκουσαν χθες το μεσημέρι που γάβγιζε έντονα και αφού το εντόπισαν προσπάθησαν να το βοηθήσουν, του χορήγησαν αλατόνερο και γάλα, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη προχωρημένη η δράση από το δηλητήριο και μετά από λίγη ώρα ξεψύχησε. Να θυμίσουμε άλλωστε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περιοχή αυτή.

Θα πρέπει οι ευαισθητοποιημένοι συνάνθρωποί μας, ειδικά τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, όσο μπορούν να φροντίζουν τα αδέσποτα σκυλιά, προσφέροντάς τους λίγη τροφή και νερό και παράλληλα να ειδοποιούν την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Αγρινίου ή κάποια φιλοζωική οργάνωση.

kalyvia.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith