Σιδερένια πόρτα καταπλάκωσε 9χρονο παιδί σε Δημοτικό σχολείο στην Κηφισιά

kifisiadimotikoporta facebook.jpg

Ένας 9χρονος μαθητής δημοτικού σχολείου της Κηφισιάς καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, προληπτικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 13:30, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, την ώρα που εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες. Το παιδί παρελήφθη από το ΕΚΑΒ χωρίς αιμορραγία αλλά με όχι απόλυτα καλό επίπεδο συνείδησης και διακομίστηκε στο Παίδων Πεντέλης.

zenith

Στο αστυνομικό τμήμα 3 εργάτες που έβαλαν την πόρτα.

Σε ανάρτηση πολίτης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η νέα κεντρική καγκελόπορτα που αντικαταστάθηκε το πρωί, έπεσε και πλάκωσε μαθητή που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Μιλάμε για ένα παλαιότατο κτίριο, σε κακή κατάσταση, με άπειρες παρακλήσεις στο Δήμο για ανάγκες συντήρησης και ανακαίνισης. Και όταν επιτέλους κάτι λίγο αλλάζει, γίνεται με λάθος τρόπο. (Δεν είμαι γνώστης αλλά όλοι ξέρουμε πάνω κάτω πως λειτουργούν οι εργολάβοι και οι αναθέσεις έργων στο ελληνικό δημόσιο)
Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα παιδιά για να γίνονται τα βασικά ή πρέπει οι γονείς να κατασκηνώσουμε έξω από το δημαρχείο μέχρι να βρούμε το δίκιο μας;»

Περισσότερα σε λίγο..

Πηγή: skai.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith