Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι μεταγραφικές διεργασίες στον Παναιτωλικό

larson cornelius martensson (1)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι μεταγραφικές διεργασίες στον Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να «τρέχουν» για στόπερ και χαφ.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η ενίσχυση του ρόστερ στις τάξεις του Παναιτωλικού. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται καθημερινή επαφή με τον Γκάμπριελ Σούρερ, που στις 22 Ιουνίου αναμένεται στην Ελλάδα.

Οι μεταγραφικές ανάγκες είναι δεδομένα αρκετές, καθώς οι αποχωρήσεις είναι εξίσου αρκετές (και σημαντικές). Και δεν μιλάμε μόνο για ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν, αλλά και για περιπτώσεις που θα κληθούν να λύσουν συμβόλαιο.

Πιο προχωρημένες φαίνεται να είναι οι υποθέσεις στόπερ και χαφ, με επαφές με συγκεκριμένους στόχους να είναι σε εξέλιξη. Παράλληλα, στις άμεσες προτεραιότητες συγκαταλέγεται η απόκτηση ενός εξτρέμ κι ενός αριστερού μπακ.

Το ζητούμενο για τον Παναιτωλικό είναι να μπει σε διαδικασία… ανακοινώσεων εντός των ημερών που έρχονται, δεδομένου ότι στις 26 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν, με τις εξετάσεις να έπονται μέχρι τις 29 του μήνα.

titormosnet.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith