Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο η πολιτική ομιλία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου (foto-video)

4Ν

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση, παρουσία εκατοντάδων Ναυπάκτιων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πολιτική ομιλία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, υπ. Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ο κ. Κωνσταντόπουλος έγινε δεκτός με θερμές αγκαλιές και ευχές για καλή επιτυχία στη μάχη της Κυριακής. Εκείνος με κάθε ευκαιρία απαντούσε ότι «το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει».

Ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε στους συμπατριώτες του με τη συμμετοχή τους να είναι συγκλονιστική. Παρακολουθούσαν με προσοχή και ενθουσιασμό την ομιλία του, ο οποίος αναφέρθηκε στο πολιτικό διακύβευμα των εκλογών, στη συμβολή του ΠΑΣΟΚ στα καλύτερα χρόνια της Μεταπολίτευσης με όλα τα μεγάλα έργα και τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στον τόπο. Ακόμη, ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε για τις παρεμβάσεις που έκανε κατά τη θητεία του για τα θέματα που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία και τους πολίτες της, ζητώντας την αξιολόγηση του έργου του στην κάλπη της Κυριακής.
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

11Ν

«Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ. Όσο μας χτυπούν τόσο δυναμώνουμε. Η Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει. Έχει βαθιά ρίζα στην κοινωνία. Είμαστε όλοι εμείς που αγωνιστήκαμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας σε κάθε μεγάλο διακύβευμα.Κάθε ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος για τις γενναίες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, είναι ψήφος σταθερότητας, ελπίδας και αξιοπρέπειας. Δώστε μας δύναμη με ισχυρή εντολή για ισχυρή εναλλακτική διακυβέρνηση. Δεν σταματάμε ούτε λεπτό τον αγώνα. Έμειναν λίγες ώρες έως την Κυριακή. Μπορούμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που με τιμάτε με τη σημερινή σας παρουσία και τη στήριξή σας. Την Κυριακή θα σηκώσουμε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ψηλά.».
2Ν

5Ν

14Ν

6Ν

12Ν

8Νgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith