Σε δημοπρασία οικόπεδο ιδιοκτησίας του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Αγρίνιο

agios konstantinos

Ανακοινώνεται ότι διατίθεται προς πώληση με πλειοδοτική προφορική δημοπρασία ακίνητο, ιδιοκτησία Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγρινίου, συγκεκριμένα οικόπεδο εμβαδού 287,50 τ.μ. στο ΟΤ-43 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου, Δήμου Αγρινίου της περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, επί της οδού Πυθαγόρα Παπασταματίου.

Η προφορική δημοπρασία θα διενεργηθεί φανερά ενώπιον του Προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και θα διεξαχθεί τη 17η Ιουνίου 2024, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 11 έως 12 στα γραφεία του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης επί της πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου.

zenith

Ως τίμημα εκκινήσεως ορίζεται το ποσό (70.000,00€) εβδομήντα χιλιάδων ευρώ. Για τη συμμετοχή στη δημοπρασία είναι υποχρεωτικό να προσκομισθεί εγγύηση ποσού (1.000,00€) χιλίων ευρώ, η οποία δύναται να είναι σε μετρητά και κατατιθεμένα στον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου με λήψη σχετικής απόδειξης, ή με κατάθεση στο Νομικό Σύμβουλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας ισόποσης εγγυοδοσίας διά Γραμματίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή διά εγγυοδοτικής επιστολής Τραπέζης ανηκούσης στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, ή διά το αυτό ποσό απόδειξη της ίδιας τράπεζας διά καταθέσεως σε αυτήν χρεογράφων του Κράτους, υπολογιζόμενης της αξίας των με την τρέχουσα αγοραία τιμή του χρηματιστηρίου.

Επιτρέπεται η διά συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου συμμετοχή στη δημοπρασία. Εάν η δημοπρασία αποβεί άγονος, αυτή θα επαναληφθεί στον ίδιο ως άνω χώρο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εκ νέου.

Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος ιερεύς Ευάγγελος Φωτάκηςgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith