Σασμός: Ο Νικηφόρος πέθανε στα χέρια της μάνας του και η κραυγή της ανατρίχιασε το κοινό

sasmos marilita3

Στον «Σασμό» ο Νικηφόρος πέθανε στα χέρια της μητέρας του με μια πολύ έντονη σκηνή στο επεισόδιο της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εκείνος δεν τα κατάφερε και λίγο πριν «φύγει», η μητέρα του ζητά να τον δει και να ανταλλάξουν τις τελευταίες τους κουβέντες.

«Αγόρι μου, αγάπη μου γλυκιά, εδώ είμαι, ψυχή μου. Δεν πάω πουθενά. Κράτα γερά, θα περάσει κι αυτή η περιπέτεια και δεν θα σε αφήσω ποτέ ξανά» λέει η Βασιλική της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και μερικά δευτερόλεπτα μετά, ο γιος της ξεψυχά.

Όταν αντιλαμβάνεται τον χαμό του ξεσπά σε κραυγές ζητώντας από τους γιατρούς να τον σώσουν, αλλά είναι αργά. Τα ουρλιαχτά της ακούγονται ως την αίθουσα αναμονής, όπου περιμένουν Αστέρης, Μαθιός, Αργυρώ και Καλλιόπη.

Τα σχόλια για την ερμηνεία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου κατέκλυσαν τοπ διαδίκτυο με τους τηλεθεατές ν α την αποθεώνουν για τον σπαρακτικό θρήνο της ως μάνα του Νικηφόρου.

«Ένα Όσκαρ στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου», «Μας τσάκισε απόψε», «Ανατρίχιασα ρε Μαριλίτα» είναι μερικά από τα σχόλια των τηλεθεατών.
Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith