Σάκης Τορουνίδης στους ετεροδημότες Αθήνας: Όλοι μαζί υπογράφουμε τη νέα αρχή για το Δήμο μας

torounidis xatzitheodosiou

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος για Όλους» Σάκης Τορουνίδης απευθύνθηκε στους ετεροδημότες της Αθήνας, που έστειλαν «μήνυμα» νίκης στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Σάκης Τορουνίδης, λοιπόν, μιλώντας από τα βάθη της καρδιάς του και εμφανώς συγκινημένος μπροστά στους Αμφιλοχιώτες της Αθήνας, ανέφερε τα εξής:

zenith

«Οι καρδιές μας ακούγονται δυνατά σήμερα εδώ. Ακούγονται δυνατά γιατί κτυπάνε μαζί, όλες οι καρδιές σαν μία. Οι μνήμες του τόπου μας, τις ενώνουν. Όλα αυτά που κουβαλάμε μέσα μας, μάς ενώνουν, κουβαλάμε μέσα μας τον τόπο μας, όπου κι αν βρεθούμε, όπου κι αν μας οδήγησε η μοίρα».

«Και έχω ένα μήνυμα για εσάς», τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους ετεροδημότες του Δήμου Αμφιλοχίας στην Αθήνα και πρόσθεσε:

«Ένα μήνυμα για εσάς από όλες αυτές τις γωνιές που οργώσαμε ασταμάτητα τις τελευταίες εβδομάδες. Ένα μήνυμα που λέει: Ο τόπος που αγαπάτε σάς περιμένει. Ελάτε στις 8 Οκτώβρη να γυρίσουμε σελίδα, μαζί στο Δήμο μας. Ήρθε η ώρα, είναι στο χέρι μας. Το πάθος για μία νέα αρχή στο Δήμο μας έχει φτάσει παντού και έχει γίνει πίστη για τη νίκη στις 8 Οκτώβρη. Γιατί για εμάς η νίκη σημαίνει πάνω και πρώτα από όλα ένα πράγμα: Ευθύνη».
torounidis4 (1)
«Εσείς οι ετεροδημότες θα είστε η πυρηνική δύναμη πίσω από την προσπάθειά μας για την ανάδειξη του τόπου μας εκτός των γεωγραφικών του ορίων, για την υπεράσπιση των συμφερόντων του στην κεντρική εξουσία, για τη διατήρηση και ενίσχυση της παράδοσής μας μέσα από τους συλλόγους σας. Η κινητοποίησή σας, η αξιοποίησή σας, είναι για εμένα και την ομάδα μου θεμελιώδης προϋπόθεση επιτυχίας ενός Δήμου για Όλους», ανέφερε στη συνέχεια ο Σάκης Τορουνίδης, εξαίροντας το ρόλο των ετεροδημοτών, και κλείνοντας την ομιλία του και μέσα σε χειροκροτήματα από τους εκατοντάδες ενθουσιασμένους ετεροδημότες είπε:
«Γι’ αυτό και θέλω να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω, καθαρά και ξάστερα το εξής: Όπως τα λέμε σήμερα, έτσι θα τα πούμε και μετά τις 8 Οκτώβρη. Δεν θα εξαφανιστώ, θα είμαι πάντα δίπλα σας, γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά ότι ένας Δήμος δεν διοικείται μέσα από τα γραφεία. Δεν διοικείς κρυπτόμενος, διοικείς από το δρόμο μέσα στην κοινωνία, δίπλα στους ανθρώπους, κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Έτσι έμαθα, έτσι διοίκησα, έτσι θα κάνω πάντα. Σας περιμένουμε την Κυριακή στην Αμφιλοχία, στο Μενίδι, στον Ίναχο, στη δική σας γειτονιά, στο δικό σας χωριό για να υπογράψουμε όλοι μαζί με την ψήφο μας τη νέα αρχή για το Δήμο μας!».
Σημειώνεται, εξάλλου, πως τον κ. Τορουνίδη προλόγισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου ΑθηνώνΓιάννης Χατζηθεοδοσίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Αμφιλοχία θα έχει πλέον Δήμαρχο».
torounidis3 (1)

torounidis2googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith