Ράδιο Αρβύλα: η απόφαση του Αντώνη Κανάκη που προκαλεί ανατροπή

kanakis

Ακόμα και την τελευταία στιγμή όλα μπορούν να αλλάξουν. Άλλωστε ο Αντώνης Κανάκης συνηθίζει τις ανατροπές, όπως αυτή με την οποία πριν από λίγα χρόνια αποφάσισε να εισβάλει στην «καρδιά» της prime time ζώνης και να αποδείξει ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο όταν έχεις ένα ανταγωνιστικό προϊόν. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Ράδιο Αρβύλα εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και τελευταία το Βινύλιο έχουν αποδείξει τη δυναμική τους.

Ωστόσο τον τελευταίο καιρό παίζεται ένα… θρίλερ στον ΑΝΤ1, αφού μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης του Μουντιάλ, η ώρα των δυο εκπομπών θα… καλυφθεί από pre games (όπως προβλέπει η σύμβαση με τη FIFA) και διαφημίσεις. Χθες (04.10.2022) όμως, ξαφνικά βγήκε ένα teaser στον αέρα του ΑΝΤ1 αναγγέλλοντας την έλευση της Ράδιο Αρβύλα, αλλά χωρίς να λέει πότε αλλά και τι ώρα.

Για να τα πούμε όλα λοιπόν, κατ’ αρχάς η Ράδιο Αρβύλα δεν πρόκειται να ξεκινήσει το 2023, όπως ήταν ένα από τα σενάρια που είχαν πέσει στο τραπέζι του ΑΝΤ1 ως «λύση», αφού σε αυτή την περίπτωση ο σταθμός θα είχε χάσει ένα δυνατό όπλο στη μάχη της τηλεθέασης τους πρώτους μήνες της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής σεζόν. Ωστόσο δεν πρόκειται να ξεκινήσει ούτε στις 21 Νοεμβρίου που ήταν η αρχική ημερομηνία πρεμιέρας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου με σκοπό να ξεπεραστεί το αδιέξοδο και οι καθυστερήσεις που θα προκαλούσε το Μουντιάλ στην έναρξη της εκπομπής, η παραγωγή της Ράδιο Αρβύλα με δική της πρωτοβουλία, πήρε την απόφαση να βγει η εκπομπή στον αέρα πολύ νωρίτερα, κάτι που όπως είναι φυσικό ο ΑΝΤ1 αποδέχτηκε αμέσως.

Το πότε ακριβώς δεν έχει ακόμα «κλειδώσει», αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι μηχανές έχουν… φουλάρει με σκοπό η Ράδιο Αρβύλα να πατήσει στο τηλεοπτικό τοπίο σύντομα …πολύ σύντομα ….τις πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου.

Ωστόσο, οι ανατροπές θα συνεχιστούν αφού σύμφωνα με αυτό το σχεδιασμό η εκπομπή θα διακόψει τη μετάδοσή της κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλου Ποδοσφαίρου, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα προγραμματισμού, ούτε στη Ράδιο Αρβύλα, αλλά ούτε στους αγώνες και έτσι θα επιστρέψει κανονικά μετά τις γιορτές, δηλαδή στις αρχές της νέας χρονιάς, παραμένοντας στον αέρα έως και λίγο πριν το Πάσχα, όπου και θα ολοκληρωθεί για τη φετινή σεζόν.

Βέβαια, είναι περιττό να αναφέρω ότι η ώρα μετάδοσης παραμένει η ίδια, δηλαδή 8 με 9 το βράδυ, αφού είναι η ζώνη που η Ράδιο Αρβύλα «έχτισε» τα τελευταία χρόνια.

Το μόνο που απομένει είναι να βγει το πρώτο τρέιλερ στον αέρα και η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και σύντομα… πολύ σύντομα… ο Αντώνης Κανάκης με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση θα καλωσορίσουν τους τηλεθεατές για να αποδείξουν ότι… ευτυχώς… υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση!

newsit.gr

zenith