Πύργος: «Παραλίγο να σκοτώσει μια γυναίκα»

peripoliko 1 10

Πανικό προκάλεσε στο κέντρο του Πύργου μια ανήλικη όταν πήρε το αυτοκίνητο των γονιών της και παρέσυρε ό,τι έβρισκε μπροστά της.

Ιδιοκτήτρια καταστήματος στον Πύργο δείχνει στην κάμερα του LIVE NEWS τις ζημιές που προκάλεσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 17χρονη. «Ξαφνικά βλέπω την κολόνα της ΔΕΗ να πάει να πέσει πάνω στο μαγαζί και με έπιασε πανικός. Ευτυχώς που είχε φύγει ο κόσμος. Περνούσαν μαμάδες με καρότσια. Ηταν μια τρελή πορεία» λέει η ιδιοκτήτρια καταστήματος.

«Είχαμε κόσμο μέσα στο κατάστημα και μια κυρία έμεινε έξω και αν ήταν πιο πέρα θα την είχε σκοτώσει», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Το αμάξι κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο, μέρα μεσημέρι στον Πύργο. Η κολώνα ηλεκτροφωτισμού στον αέρα, παντού εμπορεύματα πεταμένα, σπασμένοι κάδοι, γλάστρες, η 17χρονη συνέχιζε να παρασύρει ότι υπήρχε στο διάβα της. Ο κόσμος ανάστατος, ένα θαύμα έγινε, λένε, και δεν θρηνήσαμε θύματα.

Παρέσυρε 70χρονο
Ένας 70χρονος άνδρας, είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο της 17χρονης. Το αυτοκίνητο τον χτύπησε στο πόδι, του έσπασε τον αστράγαλο και ο άτυχος ηλικιωμένος χρειάστηκε να χειρουργηθεί, έχοντας ένα 6μηνο πλέον μπροστά του για την αποκατάσταση.

Όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες αυτής της τρελής πορείας, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία κατάφερε να σταματήσει την 17χρονη 1 χλμ. από το σημείο που είχε προκαλέσει τον πανικό.

Το κορίτσι που συνελήφθη, φέρεται να είχε πάρει το αυτοκίνητο των γονιών της κι όταν μπήκε στα στενά της πόλης, έχασε τον έλεγχο.

newsit.gr

zenith