Ψυχοκόρες: Η αποκάλυψη της Αρχοντούλας και ο ομαδικός βιασμός της Δεσποινιώς

psyxokores

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ψυχοκόρες

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, ο Κοσμάς θέλοντας να υπερασπιστεί τη θέση του, σκοτώνει τον Βαγγέλη Αρδίτη, ενώ ο γιος του είναι στο νοσοκομείο μετά από σφαίρα που δέχτηκε. Η Φρόσω αναλαμβάνει την διαχείριση της περιουσίας του Νάτση και η Δεσποινιώ παρά την νίκη της στα καλλιστεία, ζει την πιο άσχημη νύχτα της ζωής της.

zenith

Δευτέρα 3/6 – Επεισόδιο 38
Μια ομάδα υπαλλήλων από το εργοστάσιο του Κοσμά Κοτρώτση δεν μπορεί να αντέξει την αδικία που έστησε εις βάρος τους και οργανώνουν επίθεση εναντίον του. Πηγαίνουν λοιπόν έξω από το σπίτι του, αλλά εκείνη τη στιγμή ο Κοσμάς βγαίνει έξω για να σταματήσει τον Σώτο που φεύγει. Οι δυο άνδρες ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες μέχρι που ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Πριν ο σκληρός επιχειρηματίας προλάβει να καταλάβει τι έχει συμβεί, ο γιος του, είναι πεσμένος κάτω αιμόφυρτος.

«Σώτο αγόρι μου, μίλησε μου, πες μου ότι είσαι καλά», του φωνάζει ο Κοσμάς αλλά εκείνος δεν αντιδρά. Τις φωνές του ακούουν Νέλλα και Αρχοντούλα, οι οποίες και τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί. Η Νέλλα καταρρέει ενώ ένα ασθενοφόρο μεταφέρει αμέσως τον Σώτο στο νοσοκομείο. Η Αρχοντούλα που μένει πίσω με τη Μαρίκα δεν σταματά να παρακαλά τον Θεό να κάνει το αγόρι καλά. Οταν η τελευταία δει την οικονόμο του σπιτιού να παλεύει για να μην πέσει κάτω και τη ρωτήσει τι έχει συμβεί, η Αρχοντούλα τής αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη αλήθεια της. Πως ο Σώτος είναι παιδί της. «Τι είναι αυτά που λες; Εσύ γέννησες τον Σώτο; Πως δέχτηκες να δώσεις το παιδί σου σε μια γυναίκα σαν την Νέλλα;», τη ρωτά και η Αρχοντούλα ταραγμένη ακόμα την παρακαλάει να μην ανοίξει το στόμα της, ότι και αν συμβεί μεταξύ εκείνης και του Σώτου. «Πρέπει να ξέρει. Εχει κάθε δικαίωμα», τονίζει η Μαρίκα αλλά η γυναίκα είναι ανένδοτη. «Ορκίσου πως δεν θα του πεις ποτέ τίποτα», την παρακαλάει.

Ο Παύλος μετά την κρίση που είχε επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειας Αρδίτη και βλέπει τα πάντα αλλαγμένα. Τη Βασιλική σε θέση υπηρέτριας και δωμάτιο δίπλα στην κουζίνα, ενώ γνωρίζει και την Αγνή, τη νέα ψυχοκόρη της γυναίκας του. Το νέο κορίτσι ωστόσο έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τον Ερμή. Λίγο πιο μακριά από την οικογένεια Αρδίτη, η Βικτωρία ετοιμάζεται να δώσει τη Δεσποινιώ σε υποψήφιο αγοραστή ως… αντάλλαγμα για τα χρέη του Τάσου, αλλά εκείνος το καταλαβαίνει και την παίρνει να φύγουν μακριά.

Η Βικτωρία μαζί με τον Χρόνη, τον συνεργάτη του Τάσου, του στήνουν παγίδα και η αστυνομία τον συλλαμβάνει. Η πανούργα γυναίκα αναλαμβάνει τη Δεσποινιώ που βλέπει τον άνδρα που αγαπά να απομακρύνεται από εκείνη. «Τι θα του κάνουν; Γιατί τον πήραν κυρία Βικτωρία;», ρωτά και εκείνη δεν χάνει την ευκαιρία να τον κατηγορήσει. «Σε έσωσα κορίτσι μου. Να μην σε νοιάζει τι θα του κάνουν», της λέει μεταξύ άλλων. Την ίδια στιγμή ο Κοσμάς καταφέρνει να μιλήσει με τον Αρδίτη και συνειδητοποιεί πως ο τελευταίος του έχει στήσει παγίδα και είναι επίσης υποψήφιος για τη θέση του διευθυντή της τράπεζας της Ελλάδας. Αποφασίζει λοιπόν να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Τρίτη Επεισόδιο 39
Πίσω στο σπίτι του Κοσμά, η Μαρίκα έρχεται σε επαφή με την Τοτό, ψυχοκόρη μιας διπλανής οικογένειας, η οποία της λέει πως θα βρει την αδελφή της αρκεί να της φέρει ένα καλό αντάλλαγμα, όπως ένα κόσμημα της Νέλλας. Η Μαρίκα κάνει ότι της λέει αλλά όταν η Τοτό δίνει λίγο αργότερα το χρυσό βραχιόλι στον Χρόνη, συνεργάτη του Τάσου, εκείνος την σκοτώνει. Τη στιγμή που η Βασιλική συναντά ξανά τον Δαμιανό και της ζητάει και επίσημα να γίνει το κορίτσι του, η Μάγια έρχεται σε επαφή με ένα παλιό φίλο και θαυμαστή της. Η γυναίκα του Παύλου δεν αργεί να γοητευτεί από εκείνον και οι δυο τους να δημιουργήσουν μια όμορφη σχέση. Σύντομα όμως η καλή της διάθεση θα αλλάξει όταν μάθει πως ο Ερμής δέχτηκε επίθεση από μέλη της χαρτοπαικτικής λέσχης που επισκέπτεται.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νάτση, ορίζει διαχειρίστρια τη Φρόσω η οποία μάλιστα έχει αρχίσει να μαθαίνει γραφή και ανάγνωση προκειμένου να μπορεί να κάνει αγοροπωλησίες και να είναι σίγουρη πως δεν την κοροϊδεύουν. Οδυσσέας και Στράτος δεν πιστεύουν στα μάτια τους, όταν τη βλέπουν να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τα κτήματα του Ηλία, ωστόσο η Ευανθία που περνά δύσκολα στα χέρια της, περιορίζεται σε λίγες κουβέντες. «Θα φας όταν το πω εγώ και αυτό που θα σου δώσω. Και μην τολμήσεις να φωνάξεις βοήθεια ή να πεις σε κάποιον τι συμβαίνει εδώ μέσα γιατί θα πάρω το παιδί μου και θα φύγω», της μηνύει.

Στο μεταξύ, η Μάγια μαθαίνει κατά λάθος πως ο πατέρας της έχει καταθέσεις στο εξωτερικό χωρίς να την ενημερώσει και γίνεται έξαλλη μαζί του. «Δεν θα έπρεπε να το ξέρω; Κόρη σου είμαι. Πόσα ακόμα μου κρύβεις πατέρα;», τον ρωτά και ο Αρδίτης την αποστομώνει. «Ξέρεις αυστηρά αυτά που χρειάζονται για να είσαι καλά εσύ και η πολιτική σου καριέρα», της λέει και εκείνη τσατίζεται ακόμα περισσότερο μαζί του. Τόσο που αποφασίζει το όνομα της στο ψηφοδέλτιο να είναι Μάγια Στρατή και όχι Μάγια Αρδίτη Στρατή. Το γεγονός αυτό στεναχωρεί πολύ τον πατέρα της και της το λέει στο πάρτι που γίνεται στο σπίτι για την υποψηφιότητα της. Και ενώ εξελίσσεται το πάρτι αυτό, ο Κοσμάς βρίσκεται έξω από το σπίτι τους με ένα όπλο στα χέρια. Οταν ο Βαγγέλης βρεθεί στο γραφείο του σε μια στιγμή που θέλει να σκεφτεί τη συμπεριφορά της κόρης του, ο Κοτρώτσης, θα τον πυροβολήσει από το ανοιχτό παράθυρο. Ο πυροβολισμός θα κάνει όλους να τρέξουν στο γραφείο του και να τον δουν μέσα στα αίματα.

Τετάρτη 5/6 Επεισόδιο 40
Ταυτόχρονα ξεκινούν οι ανακρίσεις στο σπίτι και όλοι κατηγορούν την Βασιλική. Λίγες ημέρες μετά θα φτάσει στον τόπο εξορίας της μεταξύ αγνώστων και με πόνους στην κοιλιά από τα χτυπήματα που θα δεχτεί.

Ο Κοσμάς αναλαμβάνει καθήκοντα ως Διοικητής Τραπέζης και ο Σώτος επιστρέφει στο σπίτι με τη βοήθεια της Αννας, της νοσοκόμας του. Η Μαρίκα και η Αρχοντούλα χαίρονται με την επιστροφή του και εκείνος με τη σειρά του χαίρεται που βλέπει μετά από καιρό τη Μαρίκα. «Ανησύχησα πολύ για σένα. Δεν ήξερα αν θα σε ξαναέβλεπα και η σκέψη αυτή με τρέλαινε. Και εγώ και η Αρχοντούλα χαιρόμαστε πολύ που επέστρεψες», του λέει τελικά.

Πέμπτη 6/6 Επεισόδιο 41
Το ίδιο βράδυ, στα καλλιστεία, η Δεσποινιώ λαμβάνει τη δεύτερη θέση και ο Τάσος από τη φυλακή ζητά να μάθει τα νέα της. Κανείς όμως δεν του δίνει σημασία. Εκείνη παράλληλα, δεν σταματά να τον ψάχνει ανάμεσα στο πλήθος και να τον ζητά στη Βικτωρία και τον Χρόνη που δεν ξέρει πλέον τι εξήγηση να της δώσει. Οι επίδοξοι πελάτες ζητούν να της μιλήσουν και να την κεράσουν ένα ποτό, με αποτέλεσμα να μεθύσει και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση να βρεθεί στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου όπου και θα βιαστεί κατ’ εξακολούθηση.

Οταν την επόμενη μέρα ξυπνήσει και συνειδητοποιήσει τι της έχει συμβεί, αποφασίζει να πάει στην αστυνομία όμως εκεί δεν την πιστεύει κανείς. «Τα ξέρουμε κάτι κορίτσια σαν και του λόγου σου. Που παρασύρουν τους άνδρες και μετά ζητάνε και τα ρέστα από πάνω», της λένε μεταξύ άλλων και εκείνη καθώς βλέπει πως δεν μπορεί να αποδείξει αυτό που της συνέβη, πηγαίνει στο σπίτι της Βικτωρίας και με κλάματα πέφτει στην αγκαλιά της. «Καλό μου κορίτσι. Ποιοι αλήτες στο έκαναν αυτό;», τη ρωτά αλλά η Δεσποινιώ παραδέχεται πως δεν θυμάται τίποτα από την νύχτα που προηγήθηκε.

Παράλληλα, ο Τάσος βγαίνει από τη φυλακή και ξεκινά να την ψάχνει. Φτάνει και εκείνος στο σπίτι της Βικτωρίας αλλά η γυναίκα του δίνει λίγα λεφτά για να φύγει τονίζοντας του πως δεν έχει δει την Δεσποινιώ. «Το κορίτσι αυτό μου χρωστάει χρήματα. Χάλασα μια περιουσία για τα φορέματα της και την εμφάνιση της γενικότερα. Και δες πως μου το ξεπλήρωσε. Δεν είναι τελικά να εμπιστεύεσαι τα κορίτσια στις μέρες μας», του λέει. Η Μάγια είναι πλέον μέλος της Βουλής και ο Ερμής έχει βυθιστεί στα χρέη με τον Χρόνη να τον πιέζει.

Κι ενώ η οικογένεια Αρδίτη προσπαθεί να καλύψει τις πληγές της, στην οικία Κοτρώτση έχουν χαρές αφού ο Σώτος είναι ξανά γερός, δυνατός και στέκεται στα πόδια του. Ολα αυτά όμως με τη βοήθεια της Αννας που έχει αρχίσει να καλοβλέπει ο Κοσμάς. «Θα ήθελα να κάτσεις μαζί μας στο τραπέζι. Βοήθησες τον γιο μας να σταθεί ξανά στα πόδια του και αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω. Δεν είναι δυνατόν να μην σε θεωρούμε μέλος της οικογένειας μας», της λέει ο τελευταίος και η Νέλλα συμφωνεί απόλυτα. Ο καινούριος αστυνόμος της Τρίπολης, μετά από τις καταγγελίες του Οδυσσέα και του Στράτου για τις κινήσεις της Φρόσως και τις πρωτοβουλίες που παίρνει στην περιουσία του Ηλία Νάτση, αποφασίζει να την καλέσει για μια κουβέντα. Οι δυο τους όμως θα κάνουν μια μυστική συμφωνία που θα βολέψει και τις δυο πλευρές.

Η ιστορία της Αρχοντούλας!
Η οικονόμος της οικογένειας Κοτρώτση, χρόνια πριν είχε ερωτευτεί ένα ναυτικό, ο οποίος και της είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί. Οταν η Αρχοντούλα έμεινε έγκυος και του το είπε, τον έκανε να νιώσει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο επί γης, όμως η μοίρα έπαιξε πάλι το σκληρό της παιχνίδι. Εκείνος έχασε τη ζωή του σε ναυάγιο, ενώ η γυναίκα βρέθηκε στον δρόμο γιατί οι γονείς της δεν ήθελαν η κόρη τους να γεννήσει ένα παιδί που δεν θα είχε πατέρα. Ζώντας στους δρόμους, συνάντησε την Νέλλα που της έκανε μια πρόταση. Να της δώσει το παιδί, έτσι ώστε να «δέσει» τον Κοσμά και παράλληλα να την πάρει ως οικονόμο στο σπίτι τους για να είναι κοντά στο παιδί και να το βλέπει να μεγαλώνει. Μη έχοντας εναλλακτική, η Αρχοντούλα δέχτηκε γιατί ήξερε πως τουλάχιστον κοντά τους, το παιδί θα είχε πολλές ευκαιρίες να γίνει ευτυχισμένο στη ζωή του και κυρίως να σπουδάσει.

newsbomb.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith