Ψήφισε στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών ο Γιώργος Παπανδρέου

papndreo23

Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε εκλογικό τμήμα του 2ου Γυμνασίου Πατρών.

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είπε ότι «ο ελληνισμός έχει τεράστιες δυνατότητας μπορούμε να φτιάξουμε μια κοινωνία πιο δίκαιη. Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει».

Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου

«Η Ελλάδα, ο Ελληνισμός, έχουν τεράστιες δυνατότητες. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία δίκαιη, συμμετοχική, πράσινης ανάπτυξης και βέβαια, με πολιτισμό και αξιοπρέπεια για όλους και ελπίδα για τους νέους. Αλλά πρέπει να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Με την ψήφο μας σήμερα και τη συμμετοχή μας καθημερινά. Αλλιώς θα συνεχιστεί η πελατειακή λεηλασία του πλούτου του Ελληνικού λαού υπέρ των λίγων και ισχυρών, ο αφελληνισμός της οικονομίας μας, η υπονόμευση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων. Και βέβαια, θα ζούμε συνεχείς κρίσεις, αχρείαστες.

Γι’ αυτό εύχομαι σε όλους, εδώ, μέσα από τα σχολεία, στο χώρο της παιδείας, να είναι σύμμαχος όλων μας η γνώση στην άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος. Καλή ψήφο».

protothema.gr

zenith