Ψευτογιατρός: «Είμαι γιατρός της ομάδας Μπάσκετ του Ολυμπιακού»

pseftogiatros

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση του νέου ψευτογιατρού.
Η εκπομπή «LIVE NEWS» και ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσιάζει βίντεο- ντοκουμέντο από την εκπομπή «Αποδείξεις» το 2006, όταν ο γιατρός ζήταγε μεγάλο χρηματικό ποσό για να τους βοηθήσει να θεραπευτούν από τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός ακούγεται να λέει στην ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας πως θα κάνουν στη Γερμανία κάποιες ειδικές εξετάσεις, οι οποίες κοσατίζουν 25.000 ευρώ και μπορούν να δουν στον εγκέφαλο.

Ο γιατρός φέρεται να έλεγε στην ασθενή πως τα βλαστοκύτταρα που θα χρησιμοποιούσαν θα ήταν από έμβρυα.

«Είμαι γιατρός της ομάδας Μπάσκετ του Ολυμπιακού»
Σύμφωνα με το βίντεο, ο ψευτογιατρός δήλωνε πως ήταν ο γιατρός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού από το 1996 και αργότερα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποκαλύπτεται πως τα θύματα δεν είναι πέντα αλλά έξι. Ο συγγενής του θύματος δεν θέλει να δώσει κατάθεση διότι αισθάνεται ντροπή. Επιπλέον, τα χρηματικά ποσά που φέρεται να έχει πάρει δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγγμής σε κανέναν τραπεχικό λογαριασμό.

Σε ένα τρίτο βίντεο από την εκλπομπή «Αποδείξεις», φαίνεται πως όταν οι ασθενείς ζήταγαν να δουν άλλα άτομα που έχουν θεραπευτεί μετά τη θεραπεία, ο γιατρός τους έλεγε πως δεν πρέπει να το πουν πουθενά διότι δεν πρέπει να γίνει γνωστό σε πολλούς. Συγκεκριμένα, ο λόγος σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν επειδή «δεν έχετε καταλάβει πως απαγορεύεται να γίνεται καλά;».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith