Προσπάθησαν να εξαπατήσουν γνωστό επαγγελματία στο Μεσολόγγι

thlefonikh apath

Στο Μεσολόγγι εστιάζουν αυτή την φορά οι απατεώνες των τροχαίων ατυχημάτων που ζητούν χρήματα για να γλυτώσουν οι εμπλεκόμενοι.

Πιο συγκεκριμένα πριν από λίγο άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε σε γνωστό επαγγελματία του Μεσολογγίου στο σταθερό τηλέφωνο της επιχείρησής του, παριστάνοντας αστυνομικό της τροχαίας και του είπε ότι το παιδί του ενεπλάκη σε τροχαίο και βρίσκεται στο νοσοκομείο, ζητώντας του χρήματα. Όταν ο άγνωστος άρχισε να λέει στον επαγγελματία ότι πρέπει να κανονίσουν τον τρόπο που θα δοθούν τα χρήματα ο δεύτερος άρχισε να τον βρίζει, οπότε ο άγνωστος του έκλεισε το τηλέφωνο αφού κατάλαβε ότι δεν βρήκε το κατάλληλο θύμα.

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα τηλεφώνησε η ηλικιωμένη μητέρα του γνωστού επαγγελματία στο γιό της και αναστατωμένη του είπε ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιον που της έλεγε ότι: «το παιδί σας τράκαρε και πρέπει να δώσετε χρήματα για να μην μπλέξει. Της είπαν το όνομα της μικρής εγγονής της η οποία όμως είναι μαθήτρια γυμνασίου και δεν θα μπορούσε να οδηγεί αυτοκίνητο όπως είπε ο άγνωστος στην γυναίκα. Εν τω μεταξύ στο βάθος ακουγόταν και μια γυναίκα να κλαίει.

Παρά την αναστάτωση που προκάλεσαν στην γυναίκα, εκείνη είχε το κουράγιο να τηλεφωνήσει στον γιό της πριν κάνει οτιδήποτε, οπότε οι απατεώνες δεν κατάφεραν να βρουν θύμα.

Προφανώς οι απατεώνες έχουν τηλεφωνήσει ή θα τηλεφωνήσουν και σε άλλους ανθρώπους, γι’ αυτό και ο εν λόγω επαγγελματίας θέλησε να δημοσιοποιηθεί το θέμα προκειμένου να είναι όλοι προσεκτικοί, διότι απ’ ότι φαίνεται οι δράστες ρίχνουν ένα δόλωμα και περιμένουν να δουν αν κάποιος θα πέσει στην παγίδα.

Μεγαλύτερη προσοχή στους ηλικιωμένους, που μπορεί να μην αντιληφθούν ότι πρόκειται για απάτη και να ενδώσουν.

aixmi-news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith