Πρόκληση Ερντογάν ανήμερα της Άλωσης της Πόλης

erntogan22

Σε ανάρτηση για την επέτειο Άλωσης της Κωνσταντινούπολης υποστήριξε, ότι «η αποφασιστικότητα του Μεχμέτ του Πορθητή, μας εμπνέει να πετύχουμε τον στόχο του Αιώνα».

του Αντώνη Οικονόμου
Νέα πρόκληση από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

zenith

Σε ανάρτηση για την επέτειο άλωσης της Κωνσταντινούπολης υποστήριξε, ότι «η αποφασιστικότητα του Μεχμέτ του Πορθητή, μας εμπνέει να πετύχουμε τον στόχο του Αιώνα».

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Μετά την κατάκτηση, που έδωσε τη δυνατότητα στο αγαπημένο μας έθνος να ριζώσει σε μια ήπειρο με τη στρατιωτική ιδιοφυΐα, την επιμονή και την αποφασιστικότητα του ηρωικού μας στρατού, η Κωνσταντινούπολη έγινε κέντρο όπου διαφορετικές πεποιθήσεις και πολιτισμοί συνυπήρχαν με την ανοχή και τη δίκαιη διοίκηση του μεγάλου πολιτικού Μωάμεθ. Η Κωνσταντινούπολη, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες, συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς πόλεις στον κόσμο ως το επιχειρηματικό, οικονομικό, εμπορικό, καλλιτεχνικό, πολιτισμικό και θρησκευτικό κέντρο της χώρας μας στην εποχή μας. Η πίστη, η αποφασιστικότητα και η επιμονή του σουλτάνου Μεχμέτ του Πορθητή και των ηρωικών στρατιωτών του όταν κατέκτησαν την Κωνσταντινούπολη μας εμπνέουν σήμερα να πετύχουμε τον στόχο του Τουρκικού Αιώνα

real.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith