Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 63χρονη στη Χαλκίδα

xalkida 1

Με σκυμμένο το κεφάλι και γρήγορα βήματα, ο 39χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, βγαίνει από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης και παίρνει το δρόμο για τη φυλακή.
Δεν λέει το παραμικρό στους δημοσιογράφους για το φονικό που ομολόγησε. Για το έγκλημα, που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία.

Ενώπιον του ανακριτή επανέλαβε τους πάγιους ισχυρισμούς του. Ότι δεν μπήκε στο σπίτι αποφασισμένος να σκοτώσει και πως έβαψε τα χέρια του με αίμα, όταν το θύμα τον αναγνώρισε και ο ίδιος όπως είπε φοβήθηκε.

zenith

Ανέφερε πως αιτία για τα όσα έγιναν, ήταν ο εθισμός του, στον τζόγο.

«Είμαι καλόκαρδος άνθρωπος. Είχα την ατυχία να εθιστώ στον τζόγο, πριν περίπου 10 χρόνια. Προσπαθούσα να ξεκόψω αλλά πάντα ξανά – κυλούσα στο διαδικτυακό στοιχηματισμό. Το αποκορύφωμα του εθισμού μου ήρθε στην περίοδο του εγκλεισμού μας εξαιτίας του Covid-19. Την περίοδο που παρέμενα σπίτι ήμουν όλη την ημέρα πάνω από το κινητό και στοιχημάτιζα. Δεν μπορώ να το αποβάλλω».

O 39χρονος στάθηκε στο πόσο άλλαξε η ζωή του, από τότε που εθίστηκε στον τζόγο.

«Υπήρχαν μέρες που μέσα σε λίγες ώρες έχανα όλο το μηνιαίο μου μισθό, αναγκαζόμουν να δανείζομαι από γνωστούς και φίλους ώστε να εξοφλήσω λογαριασμούς για τις βασικές ανάγκες. Αρκετές φορές είχα δανειστεί χρήματα και από την κόρη της 63χρονης».

Ο Βασίλης Βαλλιάνος, δικηγόρος του 37χρονουμ μιλώντας στο LIVE NEWS είπε πως είναι ένα γεγονός που κανείς δεν ήθελε και η οικογένεια του είπε πως θα επιστραφούν τα χρήματα ως ένδειξη συγγνώμης.

«Από όταν τον έχω αναλάβει, βλέπω τον ίδιο άνθρωπο. Ζητάει συγγνώμη από την κόρη. Πίστευε πως η οικογένειά του θα τον είχε ξεγράψει αλλά είναι δίπλα του. Περιμένει την τιμωρία που θα του επιβάλλει το δικαστήριο».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith