Πόπη Τσαπανίδου: «Μετά το αποτέλεσμα έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου»

tsapanidou 682x384

“Νομίζω ήταν πιο χρήσιμο που κάθισα στο γραφείο κι εργάστηκα”, εξομολογείται η Πόπη Τσαπανίδου.

Μετά από την ολιγοήμερη «εξαφάνισή» της, από τη βραδιά των εκλογών, κι ενώ πληροφορίες ήθελαν να έχει υποβάλλει την παραίτησή της, η Πόπη Τσαπανίδου πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Η Πόπη Τσαπανίδου ανέφερε αρχικά: «Μετά από μία τέτοια σοκαριστική ήττα -ήταν οδυνηρό το αποτέλεσμα για μας- να ακούγονται και κάποιες γκρίνιες είναι αναμενόμενο. Είδα πολλά amber alert, η αλήθεια είναι ότι είδα silver alert και ένιωσα κάπως περίεργα. Ήταν ένα αποτέλεσμα δύσκολο για μας, σκληρό, το οποίο μας σόκαρε, μας αιφνιδίασε. Δεν το βλέπαμε να έρχεται, θα το ομολογήσω, μας πίκρανε».

Στη συνέχεια, η Πόπη Τσαπανίδου εξήγησε για την απουσία της τις προηγούμενες ημέρες και αν τελικά υπέβαλλε την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα ή όχι. «Μέχρι να συγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας, μέχρι να δούμε πού πάμε, μέχρι να γίνει η κεντρική επιτροπή να γίνει ο απολογισμός, νομίζω ήταν πιο χρήσιμο που κάθισα στο γραφείο κι εργάστηκα προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου. Θα σας είμαι πάρα πολύ ειλικρινής όμως, μετά το αποτέλεσμα και στην πρώτη συνάντηση που κάναμε για να δούμε τι συνέβη, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως θα έκανε στη θέση μου και κάθε άνθρωπος, ο οποίος σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι κομμάτι της ευθύνης φέρει και ο ίδιος. Δεν ήταν θέμα παραίτησης».

zappit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith