Ποινική δίωξη σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη για την επίθεση στην πρώην του

themis

Για τις 4 Ιουλίου ορίστηκε η δικάσιμος – Δεν πρέπει να πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα.

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και της απλή εξύβρισης προχώρησε σήμερα το μεσημέρια η εισαγγελία.

Μετά την άσκηση της δίωξης ο τραγουδιστής, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση της συντρόφου για ξυλοδαρμό, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, από το οποίο ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε ο τραγουδιστής είναι ελεύθερος.

Το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

«Κύριοι, τελειώσαμε! Όλα καλα, τα λέμε τη Δευτέρα», είπε συνεργάτης του τραγουδιστή προς τους δημοσιογράφους κατά την αποχώρηση από την Ευελπίδων, με τον Θέμη Αδαμαντίδη να χαιρετά τους φωτορεπόρτερ.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής πέρασε στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου την πόρτα του κτηρίου 16 της Ευελπίδων.

«Βρε, καλώστα τα παιδάκια», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ οι οποίοι τον πολιόρκησαν.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», ο τραγουδιστής απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο μετά τις καταγγελίες της συνντρόφου του για ξυλοδαρμό, με τον κορυφαίο ερμηνευτή να αντιμετωπίζει νέες δικαστικές περιπέτειες.

newsbomb.gr

zenith