Πισπιρίγκου: Την Τετάρτη καταθέτει υπόμνημα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

pispi

Το μεσημέρι της Τετάρτης (12.7.2022) αναμένεται να καταθέσει το υπόμνημα με τις έγγραφες εξηγήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Καρακούκης – Καλόγρηας για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ήδη προφυλακισμένη για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και ερευνάται για το θάνατο των άλλων δύο παιδιών της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η Ρούλα Πισπιρίγκου θα δώσει έγγραφες εξηγήσεις της «αρνείται οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον των παιδιών της και οποιαδήποτε συμμετοχή της, με οποιονδήποτε τρόπο στο τραγικό συμβάν του θανάτου των παιδιών».

«Η θέση είναι σταθερή από την αρχή ότι δεν έχει καμία σχέση με την πράξη για την οποία της έχει αποδοθεί μέχρι στιγμής η ιδιότητα της υπόπτου, δεν θα μπορούσε ποτέ να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά. Αρνείται οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον των παιδιών της και οποιαδήποτε συμμετοχή της, με οποιονδήποτε τρόπο στο τραγικό συμβάν του θανάτου των παιδιών», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως μαζί με τις εξηγήσεις θα παρουσιάσουν και μια τεχνική έκθεση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλώντας για όσα αποκάλυψε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης γνώριζε τις υποψίες του για εγκληματική ενέργεια, σχολίασε ότι «θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία».

newsit.gr

zenith