Πετράκης: Μπράβο στα παιδιά για τη νοοτροπία, την εικόνα και τη νίκη

giannis petrakis

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης στάθηκε στη νοοτροπία που έδειξε η ομάδα του και στην πειστική εμφάνιση που πραγματοποίησε για να έρθει η νίκη με 3-0 επί της Κηφισιάς.

Για το γκολ στο φινάλε το πρώτου μέρους και αν ήταν το σημείο κλειδί: «Είναι πολύ σημαντικό το σημείο που παρεξηγηθήκαμε. Είχαμε και πριν καλές στιγμές, αλλά εκείνο το χρονικό σημείο αποκτήσαμε ψυχολογικό πλεονέκτημα. Μπράβο για τη νοοτροπία, για την εικόνα και το αποτέλεσμα στα παιδιά. Στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα μας είναι καλή. Δεν είχαμε τη βαθμολογική συγκομιδή που θα έπρεπε. Όμως σήμερα η εικόνα και η νίκη με κάνουν χαρούμενο. Εξελισσόμαστε ως ομάδα και βήμα βήμα πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το προφίλ».

Για το ότι η ομάδα έπρεπε να φτάσει στη 13η αγωνιστική για να φανεί ψυχωμένη: «Όλοι έχουμε αντιληφθεί τη θέση στην οποία είμαστε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο και πίστη. Αυτά τα στοιχεία μαζί με την αδικία που αισθανόμαστε για τη θέση που είμαστε, ήταν ο οδηγός. Κοιτάμε το επόμενο σημαντικό παιχνίδι».

Για το ότι ο Ζοάο Πέδρο τον είχε πληγώσει με τον Λεβαδειακό και τώρα συνέβη το αντίθετο: «Έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε. Είμαι χαρούμενος για τον Πέδρο, θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλο ένα. Από όλα τα παιδιά είμαι ευχαριστημένος».googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith