Περσεφώνη Μελαχρή: Η εργασία είναι για εμένα ζωή και όταν μάλιστα πρόκειται για το καλό του τόπου μας

ΜΕΛΑΧΡΗ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ

Με αίσθημα ευθύνης για τη νέα θέση που μου ανέθεσε ο Δήμαρχος της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς το πρόσωπό του για την εμπιστοσύνη του να μου αναθέσει ένα πολύ δημιουργικό ρόλο στη διοίκηση του τόπου μας.

Η εργασία είναι για εμένα ζωή και όταν μάλιστα πρόκειται για το καλό του τόπου μας, δε διστάζω να αναλαμβάνω όλο και πιο δύσκολους ρόλους.

Με την ίδια και περισσότερη όρεξη όπως και στον τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου, έτσι και στον τομέα των Έργων θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τον έμπειρο μηχανικό, ανιδιοτελή και ακούραστο Δήμαρχο, με μόνο στόχο το καλό των δημοτών μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στο τμήμα Καθαριότητας και Πρασίνου με τους οποίους δουλέψαμε δίπλα – δίπλα για να προσφέρουμε το καλύτερο εφικτό αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι πως αντιμετωπίσαμε μεγάλες δυσκολίες και ελλείψεις σε ένα νευραλγικό και ταυτόχρονα προβληματικό τομέα.

Γιατί, ναι, υπάρχουν εργαζόμενοι που υπερβάλλουν εαυτόν και με αγάπη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τόπο και σέβονται την εργασία τους.

Θα μπορούσαμε μαζί να έχουμε κάνει πολύ περισσότερα, αν στον αντίποδα δεν συναντούσαμε εμπόδια, ριζωμένες αθέμιτες τακτικές και παράγοντες αρνητισμού, κυρίως από ανθρώπους με θέσεις ευθύνης, που είτε θεωρώντας ότι ασκούν αντιπολιτευτική δράση είτε δεν έχουν λάβει σοβαρά υπόψη τις αρμοδιότητές τους, δεν παράγουν έργο.

Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι παραδίδω στον νέο αντιδήμαρχο την καθαριότητα και το πράσινο της πόλης σε μία αξιοπρεπή και πολύ βελτιωμένη κατάσταση σε σχέση με το τι παρέλαβα και με δεδομένες μάλιστα τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε μετά τη φωτιά στο ΧΥΤΑ μας.

Ευχαριστώ επίσης τους Δημότες που συνεργάστηκαν και σεβάστηκαν την προσπάθειά μας, γιατί στις δυσκολίες η συνεργασία πρέπει να είναι πολύπλευρη.

Θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξια των προσδοκιών στη νέα μου θέση.

Εύχομαι να έχουν απόλυτη επιτυχία όλοι οι αντιδήμαρχοι στις νέες και στις παραμένουσες θέσεις τους, για το καλό αυτού του πανέμορφου τόπου!

Περσεφώνη Μελαχρή

Αντιδήμαρχος Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου

zenith