Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου Ε.Ε.Σ.: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για Τουρκία -Συρία

edb025f5206d40950749a8756a693b42 xl

Το Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο των δράσεών του, αλλά και στο γενικό κάλεσμα για στήριξη και ενίσχυση των σεισμοπλήκτων περιοχών της Τουρκίας και της Συρίας, συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθεια (τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής, κουβέρτες, κλπ) και την απέστειλε στην Κεντρική αποθήκη του ΕΕΣ με σκοπό την προώθησή της στις πληγείσες περιοχές.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η ανταπόκριση της κοινωνίας ήταν άμεση και συγκινητική.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες, συλλόγους και τους φορείς της περιοχής για την αξιέπαινη ανταπόκρισή τους για την ενίσχυση των πληγέντων του σεισμού.
erithtros stauros agrinio 2
Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την αλληλεγγύη και προσφορά την οποία έδειξαν, ευχαριστούμε τους εξής: Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου, Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, Φαρμακευτικό Σύλλογο Τριχωνίδας, ΣΕΦΑΡ, Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας, Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Ν. Αιτ/νίας, Σύλλογος Ποντίων Ν. Αιτ/νιας, Σύλλογος Πραμαντιωτών Αγρινίου, Σύλλογος Παλαιμάχων Αγίου Κων/νου, ΑΕΚ Αγίου Κων/νου, ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ Αγίου Κων/νου, Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO, Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, Φωστήρας Μεταφορές.

zenith