Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Παναγιώτη Τζένου

kideia tzenou

Ο Παναγιώτης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή στα 46 του, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους, τους συνεργάτες και όλους εμάς τους εργαζόμενους στον Όμιλο των «Παραπολιτικών»
H oικογένεια των «Παραπολιτικών», σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης, αποχαιρετά σε λίγη ώρα τον δικό της Παναγιώτη Τζένο, τον γενικό διευθυντή Μέσων του Ομίλου.

Ο Παναγιώτης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή στα 46 του, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους, τους συνεργάτες και όλους εμάς τους εργαζόμενους στον Όμιλο των «Παραπολιτικών».

Αυτήν την ώρα λαμβάνει χώρα στον ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα σε βαρύ κλίμα η κηδεία του, χοροστατούντος του μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου.

Το παρών στην εξόδιο ακολουθία δίνουν μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης, Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α΄Πειραιώς Γιάννης Μελας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
2 (2)

9

parapolitika.gr

zenith