Πάτρα: Οι ποινές του δικαστηρίου για τη συμμορία με τους Αγρινιώτες αντιεξουσιαστές

patra metagosi intime

Έπεσε σήμερα Παρασκευή, η αυλαία (πρωτόδικα) στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, για τη συμμορία των 6 αντιεξουσιαστών, που κατηγορούνταν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες, ναρκωτικά, κλοπές και εκρηκτικά. Μία δίκη με “άρωμα” τρομοκρατίας μιας και μεταξύ των κατηγορουμένων ήταν και ο γιος του καταδικασμένου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», του γνωστού ως «Στέλιου».

Σημειώνεται πως η μοναδική γυναίκα της ομάδας των «7» κατηγορουμένων, η 24χρονη από το Αγρίνιο, μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Την ομάδα των κατηγορούμενων αποτελούσαν ο 27χρονο γιος του «Στέλιου» της 17 Νοέμβρη και ο 28χρονος συγκατηγορούμενος του για τη διάπραξη επτά ληστειών σε τράπεζες, σε υποκαταστήματα ΕΛΤΑ και ένα σούπερ μάρκετ που κατά πληροφορίες είναι γόνος γνωστού Καθηγητή των Αθηνών, ο 28χρονος φοιτητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών γιος εκπαιδευτικού στο Αγρίνιο (γνωστός στον αντιεξουσιαστικό χώρο), ο 25χρονος αγρινιώτης παιδί υπαλλήλων σε δημόσιο οργανισμό, 23χρονος επίσης από το Αγρίνιο και ο 26χρονος γεννηθείς στην Αθήνα με καταγωγή, από την Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 στον γιο του “Στέλιου” της 17Ν επιβλήθηκε ποινή καθείρξεως 21 ετών και 4 μηνών και στον 28χρονο 25 έτη 3 μήνες.

Στους υπόλοιπους 4 κατηγορούμενους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης από 3 έως 5 χρόνια.

tempo24.newsgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith