Πάτρα: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 24χρονη με καταγωγή από το Αγρίνιο

patra3

Σήμερα Δευτέρα 23/01/2023 και την Τρίτη 24/01/2023 οι απολογίες των επτά δραστών-αντεξουσιαστών που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη για ληστείες, ναρκωτικά και κατοχή εκρηκτικής ύλης, σε τέτοια ποσότητα που θα μπορούσε να ανατινάξει ολόκληρο κτίριο! Σήμερα απολογήθηκε η 24χρονη φοιτήτρια (μοναδική γυναίκα) και αύριο οι υπόλοιποι έξι, μεταξύ αυτών και ο γιος του «Στέλιου» της 17 Νοέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η 24χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.Η απολογία της ολοκληρώθηκε με αντιεξουσιαστές πριν λίγο, ενώ στο διαμέρισμα του αδερφού της -με καταγωγή από το Αγρίνιο- βρέθηκε υδροπονική καλλιέργια κάνναβης.

Αύριο Τρίτη (24/1), απολογούνται οι 6 άνδρες.

Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης

Οπως είναι ήδη γνωστό, η δράση τους ήταν πλούσια και από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει επτά ληστείες, τρεις σε καταστήματα τραπεζών, τρεις σε υποκαταστήματα ΕΛΤΑ και μία σε κατάστημα Super Market, δέκα κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μια διάρρηξη οικίας. Χτυπούσαν περίπου ανά τρεις μήνες ενώ υπολογίζεται ότι το συνολικό ποσό των κερδών είναι πάνω από 19.000 ευρώ .

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ήξεραν πού θα «χτυπήσουν και λειτουργούσαν με τρία κριτήρια: Την απόσταση από τις οικίες τους, την «καβάτζα» που αυτοί χρησιμοποιούσαν καθώς και το χρόνο ανταπόκρισης των αστυνομικών αρχών. Ετσι με βάση τα κριτήρια αυτά επέλεγαν κυρίως καταστήματα που ήταν κοντά στις οικίες και την «καβάτζα», (κλειστός χώρος στάθμευσης σε κεντρικό σημείο των Πατρών) ώστε αμέσως μετά την ληστεία να καταφεύγουν εκεί και να αποκρύπτουν τόσο τα χρήματα της ληστείας όσο και τα όπλα, τα ενδύματα και τα μέσα απόκρυψής τους. Στις καταθέσεις που έδωσαν αρνήθηκαν να συνεργαστούν με την Αστυνομία, ενώ τόσο σήμερα όσο και αύριο τα μέτρα στο Δικαστικό Μέγαρο θα είναι δρακόντεια, μια και 20-30 αντιεξουσιαστές βρίσκονται στο πλευρό τους, με τη συντριπτική πλειοψηφία, όμως, των ατόμων του «χώρου» να τους έχει γυρίσει την πλάτη!googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith