Πάτρα: Άνοιξαν στόματα για τη 40χρονη που εξαπατούσε πολίτες με “μαϊμού” έρανο για το γιο της

eranos

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την 40χρονη γυναίκα από την Πάτρα, η οποία φέρεται να εξαπατούσε πολίτες με “μαϊμού” έρανο για το γιο της. Μία υπόθεση που είχε λάβει πανελλαδική διάσταση και είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων ακόμη και από γνωστούς φιλάνθρωπους επιχειρηματίες της χώρας.

Όπως αποκαλύπτει το tempo24 μετά την προ μηνών εντολή για διερεύνηση όλων των αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων που δόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, έπειτα από σχετική παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετείου Νίκου Νικολάου, για τη δράση Πατρινής που θυματοποιούσε το γιο της, τα στόματα άνοιξαν με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της από την Ασφάλεια της Πάτρας.

zenith

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 10 άτομα κατήγγειλαν στις Διωκτικές Αρχές, την ποινικά κολάσιμη δράση της 40χρονης και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να έχει αποκομίσει τουλάχιστον 25.000 ευρώ κι ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπάρχει μάλιστα η πεποίθηση ότι ο αριθμός των καταγγελιών θα αυξηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 40χρονη εκτός της “εκμετάλλευση” του γιου της φέρεται να έταζε και επενδυτικά όνειρα… σε ανυποψίαστους πολίτες προσπαθώντας να τους εξαπατήσει.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον!

Νίκος Α. Σύφαντος-tempo24.newsgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith