Πατέρας σακάτεψε στο ξύλο την 14χρονη κόρη του

via 252863 190028 type13262

Η ενδοοικογενειακή βία είχε θύμα ένα ανήλικο παιδί 14 ετών. Ο πατέρας επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος και ξέσπασε σε βάρος της μικρής. Ο Βόλος παραμένει ανάστατος από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται…

Η ενδοοικογενειακή βία έγινε κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Δύο ανήλικα παιδιά και η μητέρα τους, καταγγέλλουν πως ζουν στο σπίτι τους, μια κόλαση στα χέρια του 50χρονου πατέρα και συζύγου. Την Παραμονή των Χριστουγέννων, τα πράγματα στο σπίτι ξέφυγαν ακόμα μία φορά. Ο κατηγορούμενος άρχισε να χτυπάει χωρίς λόγο το κορίτσι, με τον αδερφό της να προσπαθεί μάταια για ώρα να τους χωρίσει. Η μήνυση που υποβλήθηκε κίνησε τις διαδικασίες και έτσι ο 50χρονος παίρνει εντός της ημέρας το δρόμο για το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για να δικαστεί για τις πράξεις του.

Με κλωτσιές στα πλευρά και μπουνιές στην πλάτη «ευχήθηκε» στην 14χρονη κόρη του χρόνια πολλά, ένας 50χρονος πατέρας, την παραμονή των Χριστουγέννων. Μεθυσμένος , επιτέθηκε στο παιδί και το μαύρισε στο ξύλο, μπροστά στα μάτια του γιου του, ενώ η μητέρα απουσίαζε στην εργασία της.

Σύμφωνα με την μήνυση, της επιτέθηκε χωρίς λόγο και ο 50χρονος πέρασε τα Χριστούγεννα στο αστυνομικό τμήμα. Το παιδί έβαλε τις φωνές, ζητούσε βοήθεια και οι γείτονες κάλεσαν στην αστυνομία. Πιο αναλυτικά, το Σάββατο το πρωί ο πατέρας επιτέθηκε στην 14χρονη και την χτυπούσε αλύπητα ενώ ηταν πεσμένη στο πάτωμα.

Ο ανήλικος γιος της οικογένειας μάταια ζητούσε από τον πατέρα του να σταματήσει και τα παιδιά άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και έγινε η σύλληψη του 50χρονου. Ο δράστης οδηγήθηκε στο κρατητήριο και παραμένει κρατούμενος μέχρι σήμερα, όποτε θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για να δικαστεί για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, είχε οδηγηθεί και την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας που του άσκησε δίωξη για ενδοικογενειακή απειλή και άσκηση σωματικής βίας, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

newsit.gr

zenith