Παρεμβάσεις στο γήπεδο του Αγ. Ιωάννη Ρηγανά

img 4993

i

Άναψαν τα φώτα στο γήπεδο του Αγ. Ιωάννη Ρηγανάμετά τις εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού με την τοποθέτηση ιστών με προβολείς LED.
Παράλληλα είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την τοποθέτηση χλοοτάπητα και η δημιουργία περιμετρικά αρδευτικούδικτύου προκειμένου να ρυθμίζεται η θερμοκρασία του γηπέδου και να επιτυγχάνεταιη ασφαλής λειτουργία των χώρων.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το γήπεδο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα και συζήτησαν για τις παρεμβάσεις με τον πρόεδρο του ΑΟ Ρηγανά Α. Κοσμά και τον γεν. γραμ. Κ. Ιωάννου.

«Με ένα σημαντικό πρόγραμμα αναβαθμίζουμε σταδιακά τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Αγρινίου. Συνεχίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια αποδίδοντας έργα υποδομής στους συμπολίτες μας. Με τους προβολείς θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να αθλούνται και τις βραδινές ώρες ενώ σύντομα θα τοποθετηθεί χλοοτάπητας. Αποδεικνύουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τις αθλητικές υποδομές και τη στήριξη μας σε όσους αθλούνται», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
1651822861060

img 4996

img 4990googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith