Παραδόθηκε στις Αρχές ο 37χρονος Ρομά που είχε δραπετεύσει από το Νοσοκομείο Αγρινίου

nosokomeio agriniou1big

Στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου εμφανίστηκε και παραδόθηκε ο 37χρονος άνδρας ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε δραπετεύσει από το νοσοκομείο Αγρινίου.

Όσον αφορά στις συνθήκες του περιστατικού, σύμφωνα με την αστυνομία ο 37χρονος κρατείτο διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Κάποια στιγμή ο κρατούμενος παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο του Αγρινίου προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Την ώρα που ο 37χρονος βρισκόταν στο νοσοκομείο μπήκαν στον χώρο περίπου 10 άτομα. Οι αστυνομικοί, μαζί με νοσηλευτές, προσπάθησαν να τους απομακρύνουν, προκειμένου να γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις στον κρατούμενο. Όμως, ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση που επικράτησε και κατάφερε να αποδράσει.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δραπέτη, ενώ παράλληλα συνελήφθησαν επτά από τα 10 άτομα, που είχαν φθάσει στο χώρο του νοσοκομείου. Πρόκειται, σύμφωνα με την αστυνομία, για τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας από 16 έως 47 ετών, που κατηγορούνται για ελευθέρωση κρατουμένου, ενώ για το ίδιο αδίκημα έχει σχηματισθεί δικογραφία και εναντίον ενός 17χρονου.

zenith