Παπαδόπουλος: Επέστρεψε η ακτινοδιαγνώστης στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για την λειτουργία του αξονικού!

Στις 20-4-2022, με σχετική ανακοίνωσή μου για το Γ.Ν. Αιτωλ/νίας, τόνιζα ότι: «Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, ενώ η λύση είναι πολύ απλή και για τον μαγνητικό στο Αγρίνιο και για τον αξονικό στο Μεσολόγγι!», προτείνοντας την ανάκληση της παραίτησης της ιατρού συνδυαστικά με την απλή λύση: πρώτον η ιατρός μίας έως δύο φορές την εβδομάδα να καλύπτει τον μαγνητικό τομογράφο στο Αγρίνιο και τις υπόλοιπες ημέρες να λειτουργεί τον αξονικό τομογράφο στο Μεσολόγγι, με παράλληλη εφημεριακή κάλυψη του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ!
Με νεότερη απόφαση του Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας, η ιατρός μετακινείται – αφού ανακάλεσε την παραίτησή της – στο Μεσολόγγι και αν απαιτείται θα πηγαίνει μία φορά την εβδομάδα στο μαγνητικό του Αγρινίου.
Και όλα αυτά που συνέβησαν, όπως είχαμε επισημάνει, ενδέχεται να δημιουργούσαν πρόβλημα και στις δύο νοσηλευτικές μονάδες, που όντως υπήρξε.
Το ερώτημα που αιωρείται πλέον είναι το εξής: γιατί δύο (2) μήνες τώρα η απίστευτη αυτή και χωρίς ουσία και περιεχόμενο ταλαιπωρία και αντιπαράθεση σε βάρος των πολιτών και των δύο νοσοκομείων;
Κύριοι το γινάτι… βγάζει μάτι. Ελπίζουμε να μην πνιγείτε εκ νέου για δεύτερη φορά, σε μια κουταλιά νερό. Τα αυτονόητα πρέπει να υπηρετούμε. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο…

Π. Παπαδόπουλος
Πρώην Αναπληρωτής Διοικητής
Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith