Πανελλήνια τρίτη θέση για την ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου

1o likeio agriniou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο σχολικό πρωτάθλημα Πανελλήνιων Αγώνων Ελλάδας-Κύπρου 2024 στις 16-05-2024.
Την σχολική μας ομάδα αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Α.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ, Ο.ΑΣΗΜΑΚΟΥΛΑΣ, Χ.ΚΟΥΒΑΡΑΣ, Κ.ΠΑΝΙΤΣΑΣ, Λ.ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ, Ε.ΤΖΑΧΡΗΣΤΟΣ, Β.ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Κ.ΚΑΛΑΤΣΑΝΑΣ, Χ.ΠΑΥΛΙΔΗΣ, Π.ΠΙΣΤΙΚΟΣ, Σ.ΣΑΜΕΝΤΖΑΣ, Γ.ΤΣΩΡΗΣ,ΝΤ.ΧΟΤΖΑ, Π.ΑΝΔΡΕΑΣ, ΕΥ.ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΤΗΣ, Π.ΖΑΜΠΑΡΑΣ, Α.ΙΩΑΝΝΟΥ, Β.ΚΑΚΙΩΝΗΣ, Ν.ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ, ΣΤ.ΚΕΧΑΓΙΑΣ, Μ.ΚΟΥΡΤΗΣ, Γ.ΤΑΓΚΑΛΟΣ, Ν.ΤΟΥΦΕΚΟΥΛΑΣ. Ιδιαίτερη τιμή για το 1ο ΓΕΛ αποτελεί ότι πολλοί μαθητές του προέρχονται από αθλητές της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Κ-17 και Κ-19), καθώς συνολικά ένδεκα νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετέχουν σε αυτήν.
Είμαστε υπερήφανοι για όλους!!!
Όλοι οι μαθητές μας ανεξάρτητα από τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζονται, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη προσπάθεια, την αθλητική παιδεία, την αγωνιστικότητα, την αξία της συμμετοχής και το ήθος που επέδειξαν. Τα εύσημα επίσης θα πρέπει να δοθούν τόσο στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας και προπονητή της ομάδας κ. Χαράλαμπο Γραμμενόπουλο, όσο και στην Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας για την όλη οργάνωση,την καθοδήγηση και την στήριξη που παρείχαν.
Οι ‘ποδοσφαιριστές’ μας πέτυχαν μεγάλη νίκη και κατέκτησαν την τρίτη θέση στο σχολικό πρωτάθλημα των Πανελλήνιων Αγώνων Ελλάδας-Κύπρου 2024. Οι αγώνες που έδωσαν ήταν συνεχείς, κουραστικοί και οι αντίπαλοι δύσκολοι, ανταγωνιστικοί, αυτοί όμως κατόρθωσαν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους, να νικήσουν, να διακριθούν και να κάνουν περήφανο το Σχολείο μας! Αξίζουν πραγματικά την ευγνωμοσύνη μας για την χαρά και την τιμή που μας χάρισαν!
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους! Καλή συνέχεια στα επόμενα αθλητικά μαθητικά χρόνια!!!
Ο Διευθυντής του σχολείου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΕΛΟΣ
ΘΕΟΛΟΓΟΣ

zenith


googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith