Παναιτωλικός: Στην προπόνηση της ομάδας οι Καμίνσκι

kaminski 1 1

Στην σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού έδωσαν το «παρών» οι Μάτσιεκ και Μίκαελ Καμίνσκι, όπου και έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις.

Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας, συστήνοντας τους νέους ιδιοκτήτες, σε θερμό κλίμα. Πατέρας και υιός Καμίνσκι είχαν εξάλλου μία πρώτη γνωριμία και συζήτηση από χθες, Πέμπτη με τον Γιάννη Αναστασίου.

Παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την προπόνηση και απηύθυναν συνεχώς ερωτήσεις στον Φώτη Κωστούλα και στους ανθρώπους της ομάδας.

Βέβαια, είναι γεγονός ότι ο αμερικανοπολωνός επιχειρηματίας έχει δείξει ότι είναι πολύ καλά ενημερωμένος αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και τα πρόσωπά της. Όλο το προηγούμενο διάστημα που «έτρεχαν» οι επαφές μερίμνησε να αποκτήσει σφαιρική εικόνα.

Από εκεί και πέρα, μέρα με τη μέρα οι εξελίξεις «τρέχουν». Η διαδικασία που απαιτείται από την ΕΕΑ για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal μεταξύ Κωστούλα-Καμίνσκι είναι σε εξέλιξη.

Άπαντες αναμένουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο τις όποιες πιθανές προσθήκες προσώπων στο οργανόγραμμα της ομάδας αλλά και τις πρώτες κινήσεις σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

titormosnet.gr

zenith