Παναιτωλικός: Παρών ο Κωστούλας στην προπόνηση της Παρασκευής

kostoulas5

Παραμονές του αγώνα με τη Λαμία πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι ασφαλώς το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής του κόσμου στρέφεται στα διοικητικά.

Στην προπόνηση του Παναιτωλικού, που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής, το «παρών» έδωσε ο Φώτης Κωστούλας. Μάλιστα μίλησε και στους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας.

Διαφαίνεται ότι στα διοικητικά τηρείται στάση αναμονής. Ποια είναι ωστόσο τα δεδομένα που ισχύουν στην παρούσα φάση;

Η διαδικασία της ολοκλήρωσης της μεταβίβασης του 89.95% των μετοχών της ΠΑΕ Παναιτωλικός από τον Φώτη Κωστούλα στην οικογένεια Καμίνσκι έχει μπει σε κρίσιμη καμπή. Οι συζητήσεις και η παραφιλολογία, ένεκα και της εύλογης αγωνίας στις τάξεις του κόσμου έχουν πάρει «φωτιά». Πολλά λέγονται και γράφονται, ελάχιστα φαίνεται να έχουν βάση.

Από τις 8 Δεκεμβρίου που έγινε γνωστή η καταρχήν συμφωνία των δύο πλευρών, «έτρεξαν» όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες. Οι Αμερικανοί επενδυτές βρέθηκαν πολλές φορές εξάλλου στο Αγρίνιο, όχι μόνο για να παρακολουθήσουν αγώνες του Παναιτωλικού αλλά και για να «τρέξουν» τις πρώτες κινήσεις τους.

Η έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την μεταβίβαση των μετοχών από στην εταιρεία KAM DOKIMI LTD, της οικογένειας Καμίνσκι, δόθηκε στις 13 Φεβρουαρίου.

Η συμφωνία των δύο πλευρών φέρεται να έχει αποτυπωθεί εγγράφως. Ουσιαστικά άπαξ και διευθετηθεί το οικονομικό σκέλος αυτή ολοκληρώνεται ανά πάσα στιγμή. Μέχρις ότου αυτό συμβεί, εύλογα, ο οργανισμός παραμένει υπό διοίκηση του Φώτη Κωστούλα.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να αναφερθεί ότι από την σημερινή προπόνηση οι άνθρωποι της πλευράς Καμίνσκι ήταν απόντες, δίχως αυτό να προδικάζει το παραμικρό για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

titormosnet.gr

zenith