Παναιτωλικός: Με σκοπό να διατηρήσει αήττητο και να τριτώσει νίκες απέναντι στον Βόλο

martensson

Έκτη φορά που ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο για τη Super League με τρεις αναμετρήσεις για την κανονική διάρκεια και δύο για τα Play Outs.

Την περσινή σεζόν δεν μπήκε γκολ σε καμία από τις δύο συναντήσεις των ομάδων που έγιναν στο Αγρίνιο. Αντίθετα, στην έδρα του Βόλου υπήρξαν τέρματα και από τις δύο ομάδες.

Ο Παναιτωλικός έχει διατηρήσει το αήττητό του στην έδρα του απέναντι στον Βόλο. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες.

Ο Στέργιος Δημόπουλος ήταν εκείνος που σημείωσε το μοναδικό γκολ της ομάδας της Μαγνησίας στις καθυστερήσεις της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων στις 10 Φεβρουαρίου 2020 (1-1).

Στην συνέχεια ακολούθησαν δύο νίκες με 1-0 του Παναιτωλικού για τα Playouts του 2019-20 και την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος το 2020-21. Η συνέχεια είχε δύο λευκές ισοπαλίες.

Ο Παναιτωλικός έχει ισοφαρίσει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του, στο οποίο είχε τρεις νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Το παράδοξο είναι πως το 2011-12 που είχε αυτή την επίδοση, στο τέλος υποβιβάστηκε. Εκείνη τη σεζόν μάλιστα είχε φτάσει μέχρι και την 3η θέση μετά τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής. Με την ολοκλήρωση της 6ης ήταν 9η θέση, ενώ τώρα βρίσκεται στην 6η θέση.

Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος στην τρίτη του παρουσία στην Super League συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει να ξεκινά καλά το πρωτάθλημα, με τρεις νίκες σε έξι ματς. Τόσο το 2021-22, όσο και αυτή τη σεζόν έχει τρεις νίκες σε έξι ματς το 2021-22.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 3-1

titormosnet.gr

zenith