Παναγιώτης Στάθης για Δημήτρη Καμπουράκη: Μου προκαλούν θλίψη οι αναφορές ότι τσακωθήκαμε

kampourakis stathsi3

Η αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από το δυναμικό του OPEN, σχολιάστηκε με διάφορους τρόπους και το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου, ο Παναγιώτης Στάθης θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με αυτό.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ευχήθηκε περαστικά στον πρώην συνεργάτη του και εξέφρασε τη θλίψη του για όλα όσα ακούστηκαν περί τσακωμού ανάμεσά τους.

«Είδατε τις ανακοινώσεις του σταθμού και του Δημήτρη. Να πω βέβαια, ότι είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δημήτρη, ανέφελη συνεργασία, επιτυχημένη θεωρώ, πάρα πολύ επιτυχημένη.Να πω ακόμα ότι μου προκαλούν θλίψη αναφορές ότι τσακώθηκα με τον Δημήτρη, άκουσα μάλιστα ότι δεν του ευχηθήκαμε χρόνια πολλά. Εντάξει, ανοησίες είναι όλα αυτά» είπε ο Παναγιώτης Στάθης και πρόσθεσε: «Να του ευχηθώ να είναι όλα καλά, καλή συνέχεια και κυρίως περαστικά».

Η δήλωση του Δημήτρη Καμπουράκη
Ο δημοσιογράφος σε δήλωσή του διευκρίνισε ότι η αιτία της διακοπής της συνεργασίας του με το κανάλι στάθηκε ένα θέμα υγείας. Στη συνέχεια, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον σταθμό και τους συνεργάτες του, ενώ δεν δίστασε να κάνει λόγο για τη συνταξιοδότηση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση. Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής “Ώρα Ελλάδος”. Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ».

Η ανακοίνωση του σταθμού
Το κανάλι ανακοίνωσε ότι: «Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού».

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith