Ούνε Λάρσον: «Ακριβώς η πρόκληση που ήθελα ο Παναιτωλικός»

larsson 2 (1)

Ο Ούνε Λάρσον, εκ των κορυφαίων μεταγραφών της σεζόν για τον Παναιτωλικό, μίλησε στην πατρίδα του για το πρώτο του διάστημα στην Ελλάδα.

Ο 28χρονος λέει ότι όλα πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει μετά τη μεταγραφή του στην χώρα μας.

«Ήμουν στη Στοκχόλμη όλη μου τη ζωή και τώρα έπρεπε να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση με τη μετακόμισή μου σε μια άλλη χώρα, μια νέα πόλη και μια νέα κουλτούρα. Νομίζω ότι ωρίμασα πολύ από αυτό. Υπήρξαν μερικές δύσκολες στιγμές, αλλά συνολικά όλα πήγαν ομαλά», λέει στο Fotbollskanalen.

Ο Λάρσον δηλώνει ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα. Πήρε αμέσως χρόνο για να παίξει και έκτοτε εξελίχθηκε σε σταθερά για τον Παναιτωλικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος τον πρώτο καιρό στον Παναιτωλικό. Ποτέ δεν είναι ). Δεν είναι εύκολο να παίρνεις μεταγραφή τον Ιανουάριο όταν έρχεσαι απευθείας από διακοπές και έπαιξα απευθείας κόντρα στον Ολυμπιακό. Τον πρώτο καιρό ήθελα να κάνω διαχείριση, όμως μετά από δύο εβδομάδες άρχισα να νιώθω καλά το σώμα μου και ξεκίνησα να συγκεντρώνομαι και σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού».

Για την πορεία της ομάδας ως τώρα ανέφερε:
«Αρχικά είχαμε αρκετά καλά αποτελέσματα και μάλιστα χωρίς να δεχθούμε γκολ. Μπήκαμε στα καλή θέση στα play outs. Ειδικά σε σχέση με ότι είχε κάνει ο Παναιτωλικός τα προηγούμενα χρόνια. Στις αρχές των play outs χαλαρώσαμε και δεν παίζαμε όπως μπορούσαμε παρότι θεωρητικά δεν είχαμε εξασφαλιστεί. Μετά όμως ανεβήκαμε και είναι πολύ σημαντικό να τελειώσουμε τη σεζόν καλά και με αξιοπρέπεια. Έτσι δεν θα καταστρέψουμε και ότι κάναμε πριν τα play outs».

Όσο για την κατάσταση που βρήκε στον Παναιτωλικό, υπογράμμισε:
«Είναι κάτι διαφορετικό και κάτι που δε θα βίωνα ως εμπειρία αν έμενα στη Στοκχόλμη. Είχα κι άλλες εναλλακτικές πριν έρθω στον Παναιτωλικό αλλά τις απέρριψα. Ήταν καλό για εμένα που βρήκα εδώ έναν προπονητή που έχει και στο παρελθόν συνεργαστεί με Σουηδούς, όταν ήταν στον Παναθηναϊκό. Μίλησα και με τον Γιόχαν Μάρτενσον που ήταν ήδη στην ομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί αλλά είναι ακριβώς η πρόκληση που ήθελα ώστε να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος».

titormosnet.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith