Ολυμπιακός: Με αρκετές αλλαγές η 11άδα του Μεντιλίμπαρ απέναντι στη Λαμία

mentilimpar 4

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του θα κάνει αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την 11άδα για τον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από μέρους του στις δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος πώς θα κάνει αλλαγές στον αρχικό σχηματισμό των Πειραιωτών για τον αγώνα με τη Λαμία. «Ναι δεν ξέρω αν θα είναι 8, 7, 5 ή 9 αλλά θα κάνουμε αλλαγές κυρίως γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα. Οποιος προπονείται καλά το αξίζει και πιστεύω πως οι πιο ξεκούραστοι παίκτες είναι και oι καταλληλότεροι, θα κάνουμε λοιπόν αρκετές αλλαγές», είπε χαρακτηριστικά στη COSMOTE TV.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει κάνει δοκιμές ουσίας αλλά κρίνοντας από τους αρκετούς βασικούς που έμειναν εκτός το… λίφτινγκ θα είναι αναμενόμενο και επιβεβλημένο. Ο Τζολάκης αναμένεται να συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια ενώ οι βασικοί υποψήφιοι για την άμυνα είναι οι Κίνι, Αμπι με Ρέτσο ή Βέζο και Ρίτσαρντς. Για το κέντρο σημαντικές πιθανότητες για βασικοί έχουν οι Ορτα και Τσικίνιο. Όσο για τη γραμμή κρούσης;

Μία εκτίμηση που υπάρχει αναφέρει πώς οι Ποντένσε, Ζέλσον και Μασούρας θα κινηθούν πίσω από τον φορ Ναβάρο. Ο Μασούρας εξάλλου είναι τιμωρημένος για το ματς με την Αστον Βίλα. Βέβαια υπάρχει και η εκδοχή ενός πιο ξεκάθαρου 4-2-3-1 με άλλα πρόσωπα. Από τα βασικά στελέχη της ομάδας στην αποστολή για το Ολυμπιακός – Λαμία είναι οι Ρέτσος, Ροντινέι, Ορτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ζέλσον, Εσε, Ποντένσε, Ελ Καμπί και Μασούρας.

Να θυμίσουμε πώς η διάταξη του Ολυμπιακού στο 1-1 με τον Αρη ήταν ως εξής: Τζολάκης – Ορτέγα, Κάρμο, Ντόι και Ροντινέι – Εσε και Ιμπόρα – Ζέλσον Μαρτίνς, Γιόβετιτς και Φορτούνης – Ελ Καμπί.

gazzeta.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith