Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως

ethnikis antistaseos

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Τα νέα φωτιστικάLED παρέχουν υψηλότερη ενεργειακή απόδοση, με μείωση του κόστους λειτουργίας και βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
Πρόκειται για το έργο “Επέκταση δικτύων δημοτικού φωτισμού & Αποκατάσταση / Αναβάθμιση παλαιών & κατεστραμμένων δικτύων” που υλοποιείται σε περιοχές του Δήμου Αγρινίου όπου το δίκτυο, λόγω παλαιότητας και φθορών, παρουσιάζει έντονα προβλήματα συντήρησης.

Η ολοκλήρωση του έργου εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα φωτισμού σε ακόμη περισσότερες γειτονιές του Δήμου Αγρινίου, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου :
«Εκσυγχρονίζουμε το δημοτικό φωτισμό και ταυτόχρονα εξοικονομούμε ενέργεια και πόρους προς όφελος της κοινωνίας. Εργαζόμαστε εντατικά τα τελευταία χρόνια για να προσφέρουμε σύγχρονες υποδομές και καλύτερη καθημερινότητα στους Αγρινιώτες. Η μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα του φωτισμού θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για τη μετακίνηση και θα εμπεδώσει ακόμη περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας σε μικρούς και μεγάλους».
img 6cc3f6a6240ac3386492a74b567662f5 v

20240414 113721

20240414 113728googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith