Ολοκληρώνεται η εικαστική έκθεση της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στο Κτίριο Χρυσόγελου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 29 1 2023 ΛΗΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Ολοκληρώνεται ηεικαστική έκθεση της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών με τίτλο «Όταν οι καιροί σβήσαν τη φεγγοβολιά…Ιστορικές Εικαστικές Πορείες, Σμύρνη» που φιλοξενείται στο Κτίριο Χρυσόγελου.
Με αφορμή το κλείσιμο της έκθεσης, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου του 2023 στις 7.30 μ.μθα πραγματοποιηθεί εκδήλωσημε τίτλο «Τα σπίτια που είχα μού τα πήραν..»με τησυνεργασία της ΟμάδαςΦιλαναγνωσίας του 2ου Λυκείου της Ι.Π Μεσολογγίου.
Όπως ανακοίνωσε ο Τομέας Πολιτισμού της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, τα εικαστικά δημιουργήματα είκοσι έξι σπουδαστών της Ανωτάτης Σχολής της Καλών Τεχνών- εμπνευσμένα από το ιστορικό γεγονός της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922 και του ολοκαυτώματος της Σμύρνης- μάς αποχαιρετούν την τελευταία Κυριακή τουΙανουαρίου.Η εκδήλωση θα περιλαμβάνειτην προβολή της ταινίας μικρού μήκους «ΑπότηΣμύρνη έρχομαι…»,ενώ θα ακολουθήσει η εκτέλεση κομματιών κλασικής μουσικής και η απαγγελία-ανάγνωση μαρτυριών των προσφύγων του 22΄ από τους μαθητές και τιςμαθήτριες της Ομάδας Φιλαναγνωσίας του 2ου Λυκείου Ι.Π Μεσολογγίου υπό τηδιεύθυνση της εκπαιδευτικού και φιλολόγου Ελένης Πλακίδα. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο έφορος τέχνης του Κτιρίου Χρυσόγελου, Γιάννης Ρόμπολας.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith