Οικονόμου: «Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, ακόμα και οι λέξεις χάνουν το νόημά τους»

oikonomou 274.jpg

Απάντηση στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό θέμα παροχές στους συνταξιούχους, έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα ότι «υπόσχεται χωρίς σχέδιο και γνώση».

Στη γραπτή δήλωσή του για το σποτ παροχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Οικονόμου κάνει λόγο με νόημα για «Tsipronomics». «Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, ακόμα κι οι λέξεις χάνουν το νόημά τους. Όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι μιλά «προγραμματισμένα και υπολογισμένα», υποχρεούται στη συνεχεία να πει πόσα και από που», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προσθέτει:

«Ο κ. Τσίπρας είναι βουβός στο πόσα και από που, διότι υπόσχεται χωρίς σχέδιο και γνώση. Πόσα και από πού, λοιπόν, κ. Τσίπρα; Πόσα είναι τα χρήματα που κοστίζουν οι εύκολες προεκλογικές σας υποσχέσεις; Από που θα τα βρείτε; Ποιους φόρους θα αυξήσετε; Πόσες νέες επιβαρύνσεις και «εισφορές» θα επιβάλλετε; Οι πολίτες περιμένουν τις απαντήσεις σας. Ελπίζουμε – αλλά δεν το πιστεύουμε – ότι αυτές θα εδράζονται στην αλήθεια των αριθμών και όχι στα Tsipronomics».

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Δικαιοσύνη για τους συνταξιούχους»
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που απευθύνεται στους συνταξιούχους, με αναφορές στον τομέα της Υγείας αναρτήθηκε στο επίσημο προφίλ του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, στο Twitter.

Τη σχετική ανάρτηση έκανε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας τα εξής: «Προγραμματισμένα. Υπολογισμένα. Δίκαια. Για τους συνταξιούχους».

Μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για επαναφορά 13ης σύνταξης, επιστροφή αναδρομικών σε τρεις ετήσιες δόσεις, αφορολόγητο στα 10.000 ευρώ, τερματισμό της αδικίας με την προσωπική διαφορά, δωρεάν πρόσβαση στη δημόσια υγεία για όλους, αναβάθμιση ΕΣΥ, ΕΟΠΥΥ και Τοπικών Μονάδων Υγείας, δίκτυο κατ’ οίκον φροντίδας, καθώς και για εφαρμογή οικογενειακού γιατρού.

newsit.gr

zenith