Οι ηλεκτρολόγοι Αιτωλ/νίας καταγγέλουν απαξιωτική συμπεριφορά από τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου

hlektr

Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες τηλεφωνικής επικοινωνίας του προέδρου κ. Σελεβίστα Κων/νου με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου , καθώς και την τελευταία μας επιστολή διαμαρτυρίας που στείλαμε χωρίς να πάρουμε καμία απάντηση (εδώ και τρείς μήνες!!) ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτωλ/νίας << Ο Θαλής>> , σας γνωστοποιεί την τελευταία μας επιστολή προς τη Διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ.
Στόχος της επιστολής αυτής, ήταν να λυθούν κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι καθημερινά και επιπρόσθετα η συνεργασία μας με την υπηρεσία να κυλάει ομαλά και από τις δύο πλευρές.
Αντ’ αυτού η στάση απέναντι στους ηλεκτρολόγους ήταν αδιάφορη και απαξιωτική , αφού ο πρόεδρος του σωματείου δεν κατάφερε να επικοινωνήσει ουδέποτε με τον διευθυντή και ενημερώθηκε πως μπορεί να επικοινωνεί με την υπηρεσία μόνο μέσω email! Παρόλα αυτά ο ίδιος επικοινώνησε μέσω email και φυσικά δεν πήρε καμία απάντηση. Σε όλο αυτό, προστέθηκε και το γεγονός ότι στην πρόσφατη και τελευταία προσπάθεια για επικοινωνία μέσω έγγραφης επιστολής διαμαρτυρίας , τα αιτήματά μας δεν απαντήθηκαν επίσης ποτέ.
Χωρίς λοιπόν να μας μένει άλλη επιλογή για να διευθετήσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν, προχωράμε στη δημοσιοποίηση του εγγράφου.

Υ.Γ. : Παρακάτω θα βρείτε επισυναπτόμενη την επιστολή που στείλαμε στον ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Σελεβίστας Κων/νος Μπούρας Γεώργιος

1 3

2 1googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith