Ο Πρετεντέρης «διέλυσε» on air Κατερίνα Παναγοπούλου και Γιάννη Καλλιάνο

deltio66 768x434

Ατάκα – φωτιά έριξε ο Γιάννης Πρετεντέρης…

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθαν η Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Γιάννης Πρετεντέρης, το βράδυ του Σαββάτου, με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού. Κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων ειδήσεων, δε, πραγματοποιήθηκε μια σύνδεση με την βουλή όπου βρισκόταν ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο μετεωρολόγος δεν μπορούσε να βρίσκεται σε άλλο μέρος μιας και εξελέγη για τρίτη φορά βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και έπρεπε να δώσει το παρών στη συνέχιση της της συζήτησης επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης και την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης της Βουλής προς την Κυβέρνηση. Έτσι, έστω και με αυτόν τον τρόπο, ο Γιάννης Καλλιάνος θέλησε να δώσει όλες τις πληροφορίες για το νέο κύμα καύσωνα που θα πρωταγωνιστήσει στη χώρα.

Μια ατάκα όμως από πλευράς Γιάννη Πρετεντέρη έμελλε να… λύσει στα γέλια τόσο την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου όσο και τον μετεωρολόγο και βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνο. «Τι θα ψηφίσεις, Γιάννη;» αναρωτήθηκε, με χιούμορ, ο έμπειρος δημοσιογράφος.

«Κατερίνα, δυστυχώς, θα πρέπει να σου πω ότι έρχονται δύσκολες ημέρες από την επόμενη Τετάρτη και στη συνέχεια… Βλέπεις, το προσπερνάω Γιάννη» αποκρίθηκε με χαμόγελο ο Γιάννης Καλλιάνος στην απευθείας σύνδεση από την Βουλή για να συνεχίσει με την πρόγνωση του καιρού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

zappit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith