Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού Μάτσιεκ Καμίνσκι «παίρνει την Ατλέτικο Μαδρίτης»

kaminski

Μόλις λίγα 24ωρα αφότου ανακοινώθηκε η αγορά του Παναιτωλικού, ισπανικό οικονομικό Μέσο επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Μάτσιεκ Καμίνσκι για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στις 8 Δεκεμβρίου ο Παναιτωλικός ως οργανισμός και το ελληνικό ποδόσφαιρο βίωναν μια ιστορική ημέρα, καθώς οριστικοποιούνταν η αγορά της ομάδας του Αγρινίου από τον Αμερικανό επιχειρηματία Μάτσιεκ Καμίνσκι.

Σήμερα (15/12), το ισπανικό οικονομικό Μέσο, vozpopuli αναφέρει -επικαλούμενο αποκλειστικές του πληροφορίες- ότι ο ισχυρός άνδρας ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά της Ατλέτικο Μαδρίτης, της μεγαλύτερης ισπανικής ομάδας στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, ένας μεσάζων για λογαριασμό του επιχειρηματικού ομίλου του Καμίνσκι φέρεται να έχει ήδη προσεγγίσει τον μεγαλομέτοχο των «ροχιμπλάνκος» Μινγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν.

Τα εμπλεκόμενα μέρη σχεδιάζουν μια συνάντηση ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας και να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, στις οποίες πιθανόν να εμπλακούν και άλλοι επενδυτές. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι η πρώτη άμεση προσέγγιση μεταξύ του περιβάλλοντος του Πολωνοαμερικανού και του πρώτου μετόχου της Ατλέτικο.

gazzetta.gr

zenith