Ο Μάρκος Σεφερλής στον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση του σταθμού

markos seferlis

Κάποιος φεύγει, κάποιος έρχεται. Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα περίπου της φετινής σεζόν, αλλά ήδη έχουν αρχίσει στο παρασκήνιο να γίνονται επαφές και «ζυμώσεις» για την επόμενη. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν και ενώ τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, το κανάλι του Φαλήρου ανακοινώνει ότι «καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του.

Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις!».

Έτσι λοιπόν από την επόμενη σεζόν ο Μάρκος Σεφερλής θα είναι στον ΣΚΑΪ, αλλά προς το παρόν θα συνεχίσει στα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια του 5Χ 5 να καλωσορίζει κάθε απόγευμα τους τηλεθεατές στον ΑΝΤ1. Δικαιολογημένα πάντως εκτιμάται ότι στο σταθμό του Αμαρουσίου δεν θα είναι ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη, καθώς προσπάθησαν… πολύ να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους….!

newsit.gr

zenith