Ο Καμμένος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μην με προκαλείτε, θα δώσω βίντεο και μηνύματα

kammenos tsipras restaurant1

Δείτε φωτογραφία από το γεύμα σε εστιατόριο στις Βρυξέλλες πριν από το κρίσιμο Eurogroup της 25ης Ιουνίου την οποία ανήρτησε – «Δεν έχει δικαίωμα να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ – Βίντεο από την επίμαχη συνέντευξη στον ΑΝΤ1

Με μία ανάρτηση στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με ανακοίνωσή του σχολίασε την συνέντευξη του άλλοτε κυβερνητικού εταίρου στην κυβέρνηση του 2015-2019 στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος στο εστιατόριο «The Restaurant by Pierre Balthazar» με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Κατά δήλωσή του όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015 δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα.

Όπως γράφει ο κ. Καμμένος «επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ..κρίμα ….».

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith