Ο καιρός σήμερα Κυριακή

kairos synefia

Τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημεβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 5-6 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 αναμένονται τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημεβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Τις νυχτερινές ώρες προς τις πρωινές ώρες της Δευτέρας βροχές αναμένονται σε τμήματα της Θράκης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Bόρεια Ελλάδα από 5 έως 26, στην Ήπειρο από 5 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 5 έως 25 βαθμούς, στα Επτάνησα από 10 έως 23-24, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 25 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν γενικά βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith