Ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Αγρίνιο – Παπαναστασίου: Σήμερα γιορτάζουμε μια λαμπρή ημέρα

ueofania agrinio

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα τιμήθηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στο Αγρίνιο με την τέλεση Θείας Λειτουργίας και Μέγα Αγιασμού στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε Αγιασμός των Υδάτων και Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στη δεξαμενή του Παλαιού Αγίου Χριστοφόρου.

Στο μήνυμα της σημερινής ημέρας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Σήμερα γιορτάζουμε μια λαμπρή ημέρα. Ας ευχηθούμε το φως των Θεοφανείων να διώξει μακριά το σκοτάδι και να αγιάσει τις ψυχές μας. Το Άγιο Πνεύμα να μας καθοδηγεί σε νέους δημιουργικούς δρόμους με υγεία και γαλήνη. Χρόνια πολλά, καλή φώτιση με ελπίδα και χαρά σε όλο τον κόσμο».

Στην τελετή αγιασμού παρέστησαν ο πρ. του ΔΣ Αγρινίου Νίκος Καζαντζής , οι Αντιδήμαρχοι Μίμης Σκορδόπουλος, Πάνος Μαρνέζος, Γιώργος Καραμητσόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κώστας Κιτσοπάνος, η πρ. της Κοινότητας Αγρινίου Φωτεινή Βλάχου, η εντεταλμένη Σύμβουλος του ΠΔΕ κ. Αμαλία Βούλγαρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάνος Καψάλης, ο Δντής της ΔΕΥΑΑ Χρ. Κωστάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Γαλαζούλας, ο Αν. Αστ. Δντης Κ. Σπυρόπουλος, ο Διοικητής Τροχαίας Α.Αντωνίου.

theofaneia agr 1

theofaneia agr 2

theofaneia agr 4

theofaneia agr 5

zenith