Ο Eddie Murphy δεν θέλει κηδεία – «Αφήστε με να φύγω ήσυχα»

eddie murphy

Ο Eddie Murphy έχει συγκεκριμένες επιθυμίες όσον αφορά στο “ύστατο χαίρε”. Μάλιστα, θέλει η οικογένειά του να ακολουθήσει τις εντολές του μετά τον θάνατό του.

Σε μια συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Kevin McCarthy στο Instagram πριν από λίγες ημέρες ο κωμικός αποκάλυψε ότι δεν θέλει κηδεία, αφού αστειεύτηκε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να παίζουν τη μουσική του τίτλου του Beverly Hills Cop στην τελετή για να κάνουν τους ανθρώπους να “χαμογελούν”.

Τραγούδησε acapella την εκδοχή του, δηλώνοντας ότι θα πρέπει να παίζεται καθώς τον θάβουν. “Αυτό είναι απλώς ένα αστείο, γιατί δεν πρόκειται ποτέ να κάνω κηδεία”, είπε.

Ο Murphy συνέχισε “Εννοώ ότι θα πεθάνω όπως όλοι οι άλλοι. Αλλά [οι αγαπημένοι μου] γνωρίζουν… δεν θα γίνει κηδεία. Απλά αφήστε με να φύγω ήσυχα”.

Η συνέντευξη ήταν για την προώθηση της ταινίας, “Beverly Hills Cop: Axel F”, το τέταρτο μέρος του franchise της κωμωδίας δράσης, που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 3 Ιουλίου.

Ο Murphy παίζει ξανά τον ρόλο του Axel Foley στην ταινία, ενός αστυνομικού που επιστρέφει στο Μπέβερλι Χιλς μετά την απειλή της ζωής της κόρης του. Έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που κυκλοφόρησε η τρίτη ταινία.

Μιλώντας με τον McCarthy, ο ηθοποιός αστειεύτηκε ότι τον έχουν ρωτήσει πώς αισθάνεται που παίζει τον “μαύρο James Bond” και λέει σε όποιον τον ρωτάει: “Δεν χρειάζεται να είμαι κάποιος μαύρος James Bond. Έχω τον Axel Foley και έχει τη μουσική του θέματος και τα πάντα”.

real.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith