Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου σας ενημερώνει ότι με απόφαση της διοίκησης θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για την προσεχή Πέμπτη, 14 Ιουλίου και ώρα 12 το μεσημέρι.
Σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης των εμπόρων και επιχειρηματιών της πόλης στα αιτήματα των εργαζομένων, τα οποία αποσκοπούν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης στην περιοχή μας, αποφασίστηκε να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου στον εξωτερικό χώρο των ΤΕΠ του Νοσοκομείου, όπου είναι προγραμματισμένο να γίνει η κινητοποίηση.
Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου έχει στηρίξει έμπρακτα τον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου με την αποστολή επιστολών και την πραγματοποίηση συναντήσεων με αρμόδιους κρατικούς φορείς το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας ως κύριο αίτημα την άμεση και ουσιαστική ενίσχυση του Νοσοκομείου σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, καθώς και την – σε βάθος χρόνου – απένταξή του από το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith