Ο Δημήτρης Καμπουράκης έφυγε από τον ΣΚΑΪ

kampoyrakhs

“Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. Δυστυχώς εγώ αύριο δε θα μπορέσω να έρθω”, είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ, εκτάκτως μια μέρα νωρίτερα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος από τον Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Open, ευχαρίστησε τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες του το μεσημέρι του Σαββάτου.

«Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. Δυστυχώς εγώ αύριο δε θα μπορέσω να έρθω, διότι έχω μία πολύ σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση κι έτσι ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα Λένα μου, γιατί ως συνεργάτης ήσουν καταπληκτική. Να είστε καλά, χάρηκα πολύ που τα είπαμε και συνεργαστήκαμε. Η πιάτσα μας είναι μικρή, εδώ θα ξαναβρεθούμε» ανέφερε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Η Λένα Φλυτζάνη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ θέλω να σου πω ότι είμαι ευγνώμων, τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου, που σε έβλεπα από πολύ μικρή στην τηλεόραση τα πρωινά και έλεγα “ότι είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αυτόν που έβλεπα κάποτε στην τηλεόραση”. Κι όταν σε γνώρισα από κοντά, ήσουν ακόμα καλύτερος, ακόμα πιο τρυφερός, ακόμα πιο γλυκός. Είναι πολύ δύσκολο στην τηλεόραση και στη δημοσιογραφία να συνεργάζεσαι με μεγάλους δημοσιογράφους, να μαθαίνεις δίπλα τους και να σε σέβονται».

zappit.gr

zenith