Νίκος Μάνεσης: Από αυτά τα νούμερα κόπηκαν εκπομπές

manesis810 682x384

Εκ νέου απάντησε ο Νίκος Μάνεσης για τις δηλώσεις που είχε κάνει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέσω της εκπομπής του για την τηλεθέαση.

«Κατά αρχήν να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Alpha, που ποτέ δεν με ενόχλησε για να με λογοκρίνει. Είναι ταμπού οι τηλεθεάσεις. Η τηλεθέαση είναι βιβλίο, εργαλείο της δουλειάς μας. Στα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής βρήκα σημεία και τέρατα. Στο δυναμικό κοινό 25-44. Στα κόκκινα είναι ο νικητής. Με θηριώδη ποσοστά και κατά χιλιάδες οι τριαντάχρονοι κι οι σαραντάχρονοι έβλεπαν cartoon για τρίχρονα. Είναι μοτίβο που συμβαίνει συνέχεια. Νούμερα που μακάρι να πιάναμε. Η πρωινή ζώνη πετσοκόπηκε… Προφανώς δεν βλέπουν η μαμά κι ο μπαμπάς. Αλλοιώνεται το δείγμα; Προσβάλλεται; Πλήττεται η αξιοπιστία των μετρήσεων; Μόνο εγώ το είδα 1,5 χρόνο; Σας φαίνεται φυσιολογικό;»

Το μοντέλο τηλεθέασης δεν λειτουργεί, δεν λέω ότι υπάρχει συνομωσία. Λέω ότι το μοντέλο τηλεθέασης που εφαρμόζεται, πνέει τα λοίσθια. Δεν λειτουργεί. Από αυτά τα νούμερα κόπηκαν εκπομπές, άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους και το καλοκαίρι θα χάσουν κι άλλοι. Εάν είναι παραπλανητικά τα νούμερα, παραπλανούμαστε με το πρόγραμμα που σας φτιάχνουμε. Το δυναμικό κοινό φαίνεται να παρακολουθεί Πέππα το Γουρουνάκι. Τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους ρωτήσει τι βλέπουν; Έχει αποτύχει οικτρά το μοντέλο τηλεθέασης.» είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης δείχνοντας κάποια παραδείγματα στον αέρα.

«Κάποιοι αμφισβήτησαν τις προθέσεις μου. Είπαν γιατί ο Μάνεσης μιλά και του εκ του πονηρού. Πέρυσι μιλούσα αποσπασματικά και φέτος το έκανα πιο οργανωμένο. Κουράστηκα να το βλέπω 1,5 χρόνο να γίνεται, δεν είμαι ο μόνος. Απλά ο πρώτος που μίλησε… Εάν προκληθούμε, θα επανέλθουμε. Δεν δουλεύει το μοντέλο τηλεθέασης. Δημιουργούνται πλασματικά νούμερα.» συμπλήρωσε ο Νίκος Μάνεσης

zenith